dimarts, de novembre 07, 2006

Victòria In Extremis

Dos gols de Carles M en els minuts finals donen una treballada victòria al Joga Bonito per 4-3.

Partit trepidant el d'ahir a la nit a Palau, en el que un mermat Joga Bonito va treure el caràcter guanyador necessari per remuntar en 11 minuts un 3 a 1 advers.

L'equip es va presentar ahir amb forces baixes (Josep P, Xevi D i Litus) i jugadors tocats (Bati, Albert F i Carles M) per afrontar un difícil matx contra La Futbol Troupe. Tot i així, les coses es van posar aviat de cares ja que als 10 minuts, arrel d'una jugada personal d'Ivan, Ranka Power va inaugurar el marcador amb un xut precís a la dreta del porter. Tot seguit va demanar el canvi per reservar energies per moments més importants.

Com és costum, l'alegria va durar poc. En una jugada aïllada, el central de l'equip rival es va poguer internar tot sol pel centre de la nostra mitja i va engaltar un potent xut desde fora l'àrea que va acabar dins la porteria sense que en Joan el pogués aturar. Amb l' 1 a 1 s'arribaria al final d'una primera part bastant ensopida i freda, en que només Batigol va disposar d'un parell d'oportunitats que no van arribar a bon port.

Degut, suposem, a la climatologia, l'equip va sortir a jugar la segona part massa fred i adormit. Quan ens vam despertar ja perdiem 3 a 1. Només va caldre una bona combinació de La Futbol Troupe i una falta llunyana per a que fessin 2 golets.

El tema de la falta mereix un paràgraf a part. Va ser una falta a uns 20 metres de la porteria d'en Joan. El tiu, confiat, només va posar un jugador a la barrera (algú ha vist mai una barrera d'un sol jugador??? Jo no. Sempre s'aprèn algo en aquests partits). Doncs el tema va acabar amb un xut ras pel pal del porter i cap adins. Ole!!!

Tot semblava perdut. 15 minuts pel final i La Futbol Troupe amb la feina feta i perdent temps. No comptaven però (ni nosaltres tampoc) amb l'aparició fulminant d'en Xevi G. El fins ara desconegut crack del Joga Bonito, va robar un pilota aprop de l'àrea rival i amb un xut col.locat va posar el 2-3 al marcador. Va ser tal l'alegria que ns va donar, que l'equip es va contagiar del seu esperit de lluita i es va posar mans a la feina. Només quedaven 10 minuts pel final.

Llavors va succeïr el que tots estàveu esperant: el resorgiment d'una de les societats més letals que han existit mai al futbol gironí, la Cia. Batigol i "el Turu" Masó. En dues jugades van capgirar el partit. La primera, en una internada de Batigol dins l'àrea rival va provocar un claríssim penal que l'àrbitre va pitar. En Carles M es va afanyar a agafar l'esfèrica no fos cas que en Bati el tronés a fallar com la setmana passada... Amb una serenitat impressionat va col.locar la pilota a l'esquerra del porter, que tot i endevinar la direcció de la pilota, no va poder fer res per aturar-la.

La segona, un parell de minuts més tard, una passada en profunditat del "Turu" Masó cap a en Batigol que aprofitant la seva velocitat (tot i jugar lesionat) va aconseguir arribar ala linea de fons per fer un passe enrera cap "el Turu" (que curiosament havia seguit la jugada), el qual no va perdonar. El camp es va enfonsar. 4 a 3 i cap a casa.

La veterania de l'equip va permetre transcorrer els darrers minuts del partit sense masses complicacions. Només destacar una tarjeta a l'Ivan (la va provocar per perdre temps) i una jugada dins la nostra àrea que en Ranka va saltar amb dos jugadors rivals i l'únic que va caure dret va ser ell. Penal? L'àrbitre no va dir res.

En definitiva, 3 punts més que ens acosten a la part alta de la classificació.

L' 1 x 1:

Joan: Correcte. Va poder fer més en el tercer gol però en conjunt, un bon partit.
Marc M: Segur. Davant la manca de defenses va ser la referència a darrera.
Albert F: Lesionat. Va donar tot el que va poguer per culpa d'una lesió.
Marc G: Pulmó. Un altre cop el que va fer la despesa fisica més important.
Xevi G: Revulsiu. L'ànima de l'equip. Va fer el gol de la reacció.
Ivan: Intel.ligent. Va anar de més a menys. Va ser decissiu en el primer gol.
Carles: Golejador. Es va retrobar a sí mateix i amb en Bati.
Bati: Generós. Va jugar lesionat per l'equip i va fer triomfar el seu company d'equip.
Ranka: Matador. Va marcar en l'única ocasió de gol de que va disposar. 100% d'efectivitat.


Pròxim partit dilluns que ve a les 22h contra Suc de Tro.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Xevi D.
Molt be. Ja vaig que sense mi vareu poder guanyar i a mes va resorgir de les cendres el millor Salinas!!! Suposo que la meva absencia va ser decisiva per donar una motivacio extra en Carles M.
A mes tampoc i devia haver cap penal, no.
Vinga intentare fallar mes ocasions per poder accedir al grup dels bons.

Anònim ha dit...

Joan G.

Tranquil Xevi, avui es reunió d'escala, demà es la mare,... cada vegada queden menys excuses per no venir. Així no recuperaràs mai la forma, je, je...

Carles M. t'has oblidat la meva gran aturada de la primera part a "una ma canviada".

Anònim ha dit...

Molt bé nois, gran remuntada, en els dos primers partits vam perdre a les segones parts en canvi ara l'equip està agafant un to físic impressionant i a les segones parts arrassem...nota a part mereix l'inici golejador del "TURU", el noi necessitava marcar com fos i en Bati, gran company, li va donar el dos gols, qui deia que en aquest equip no hi havia bon ambient i companyonia.
Espero estar a punt la setmana que ve, sense en Xevi D. i jo aquest equip rep masses gols.....

Marc ha dit...

Bones a tots, dos o tres comentaris...

1. Quan va fer un Joan una parada a "ma canviada" ... mmm devia ser en l'escalfament

2. Falten deseperadament defenses... Ah per cert es el segon partit que no rebem cap penal en contra per que serà...

3. Ah i la targeta de l'ivan per perdre temps... es perd temps quan vas perdent per 2 a 3?... k estrany,,

Tot i així va ser un gran partit el dilluns, i ara crec que els que no van venir els hi costara molt entrar a l'equip... jeje