divendres, de novembre 17, 2006

La Columna d'en Zizou

Companys, ja el tenim aquí!! Polèmic com sempre.


"El Joga Bonito FC viu actualment en un estat d'excitació i optimisme desbordant. Però, què té aquest equip que el faci mereixedor de poder ser considerat un seriós aspirant al títol? RES.
Les recents victòries, totes enganyoses, no són suficient per amagar les deficiències de l'equip.

El Secretari Tècnic ha muntat un equip a cop de talonari. Únicament s'ha fixat en els noms sense tenir en compte les mancances i necessitats de l'equip. D'aquesta manera ha aconseguit ajuntar un grupet de jugadors que únicament procuren per la seva butxaca i que ja han entrat en un evident i alarmant declivi. Llevat d'algunes excepcions, gairebé tots han ofert ja el seu millor futbol.

Tot i això, petits detalls individuals, afegits a la poca qualitat dels seus rivals, han estat suficient perquè el Joga Bonito FC s'hagi situat a la part alta de la classificació. No obstant, cal recordar que únicament amb esporàdics moments de bon joc, mai s'ha aconseguit guanyar un campionat de lliga (però si un partit de costellada, què és el màxim al que pot aspirar aquest club), ja que per optar-hi amb unes mínimes garanties es requereix d'una plantilla més compensada i compromesa que la del Joga Bonito FC.

Caldrà veure quina és la resposta de l'equip quan afronti els moments decisius del campionat i s'enfronti al vertaders favorits al títol. Però des d'aquestes línies ja anticipo el resultat: FRACÀS ESTREPITÓS."
.
.
Resposta d'en Litus:
"Què caray sap aquest moro de futbol..."

1 comentari:

Anònim ha dit...

CARTES DELS LECTORS
Sóc un nou seguidor del Joga Bonito que ha quedat atrapat pel futbol dinàmic i alegre que practica aquest equip.
Durant anys he sigut seguidor del F.C.Barcelona i és aquí on apareix la figura del tal Zizou, aquest individu porta una vida dedicada a intentar desestabilitzar tot lo que sigui de color blaugrana:
-Penal de Guruzeta 3 metres fora l'àrea, la nit abans es va veure sopant al tal Zizou amb el Sr.Guruzeta en un discret reservat d'un conegut restaurant de Barcelona.
-Segrest de Quini, va ser el planificador i inductor del mateix tot i que mai es va poder demostrar.
-Lesió de Maradona, se'l va veure per Lezama dies abans del partit parlant amb tota la defensa del Athletic.
-Final del Dream Team, davant dels éxits de Johan Cruyff, es va infiltrar en l'entorn més proper a aquest i va aconsellar-li els fitxatges de Koneyev, Escaich,Romerito, així com tenir de porters només a Busquets i Angoy.
- Amb Gaspar no li va caldre apareixer i actualmet prepara una ofensiva contra Ronaldinho i el seu entorn.
Ja veieu amb qui ens les tenim els del Joga Bonito,vestim de blaugrana i aixó ens fa ser objectiu de Zizou.
De moment només ha fet un parell d'actuacions destacables:
-Gol fantasma, no va caldre un sopar amb un esmorçar en va tenir prou per comprar l'àrbit.
-Àrbit violent, li va dir que el jugador Carles Masó era gay i volia rollo amb ell i no va parar de provocar-lo fins la famosa i injusta expulsió.
Amb aixó i dues derrotes es pensava que n'havia fet prou però l'equip ha aguantat i ara torna atacar amb crítiques en el blog.
El seu únic objectiu es enfonsar el Joga Bonita i fer que guanyi el Girvisa, blaugrana contra blanc és l'eterna lluita.
Visca el Joga Bonito i visca Calatunya.