divendres, de novembre 10, 2006

Resultats, Classificació i Comentaris

Aquesta setmana s'ha jugat la 4a jornada i els partits atrassats de la 1a. Aquí teniu els marcadors i la classificació actual:




































Com podeu comprovar ja estem en zona d'ascens. A veure si podem aprofitar que ens venen 3 partits contra "teòricament" rivals assequibles (Suc de Tro, Rocco i els Sifredi i Bar Okeanos), per mirar d'assegurar la plaça d'ascens.

Pel que fa als vostres comentaris, aquesta setmana n'hi ha de molt bons... Ara, trobo a faltar els d'en Zizou. On collons s'ha ficat???

Joan G:

"Tranquil Xevi, avui és reunió d'escala, demà és la mare,... cada vegada queden menys excuses per no venir. Així no recuperaràs mai la forma, je, je... Carles, t'has oblidat la meva gran aturada de la primera part a "una ma canviada"."

Ma canviada??? No se. Si tu ho dius... Jo no me'n recordo. Només tinc al cap el gol que ens van fotre de falta amb una barrera d'un jugador.


Marc M:

"Bones a tots, dos o tres comentaris...
1. Quan va fer un Joan una parada a "ma canviada" ... mmm devia ser en l'escalfament
2. Falten deseperadament defenses... Ah per cert es el segon partit que no rebem cap penal en contra per que serà...
3. Ah i la targeta de l'ivan per perdre temps... es perd temps quan vas perdent per 2 a 3?... k estrany,,
Tot i així va ser un gran partit el dilluns, i ara crec que els que no van venir els hi costara molt entrar a l'equip... jeje"

Marc, jo tampoc me'n recordo de la parada a ma canviada. Potser sí que va ser a l'escalfament. Com que tu et vas passar tot el rato sense fer cap exercici mirant com en Ranka escalfava al porter...

Lo de l'Ivan em sembla que tens rao, la tarja va ser abans de la remuntada... Però es que ell ja sabia que ens posaríem per davant. Ojala hagúes perdut una mica més de temps i no haguèssim patit.

I pel que fa als que no van venir, evidentment hauran de començar el proper partit desde la banqueta i esperar la seva oportunitat. Es rumoreja que el club ja està preparant alguna baixa per baix rendiment...

Josep P:

"Molt bé nois, gran remuntada, en els dos primers partits vam perdre a les segones parts en canvi ara l'equip està agafant un to físic impressionant i a les segones parts arrassem...nota a part mereix l'inici golejador del "TURU", el noi necessitava marcar com fos i en Bati, gran company, li va donar el dos gols, qui deia que en aquest equip no hi havia bon ambient i companyonia. Espero estar a punt la setmana que ve, sense en Xevi D. i jo aquest equip rep masses gols....."

Que pilota el tiu!! Es pensa que jugarà de titular el dilluns... Ara, això sí, ell "siempre positiffo".

Xevi D:

"Molt bé!! Ja veig que sense mi vàreu poder guanyar i a més va resorgir de les cendres el millor Salinas!!! Suposo que la meva absència va ser decisiva per donar una motivació extra en Carles M. A més tampoc hi devia haver cap penal, no? Vinga intentaré fallar més ocasions per poder accedir al grup dels bons."

Per fi un que ho enten i veu les seves propies limitacions. Gràcies Xevi, nosaltres també esperem que vinguis menys per a que no ens pitin més penals.

Apa, fins dilluns que estrenarem el camp de gespa artificial!!