dimarts, de novembre 14, 2006

Samba Total



Partidàs d'un Joga Bonito en quadro que li endossa una "manita" al Suc de Tro (5-2).



Els germans Masó, amb dos gols cadascú, van liderar la victòria del Joga bonito en el millor partit de la temporada. La nit no es presentava gaire prometedora doncs ens vam presentar a jugar amb les importants baixes de:




- Batigol: Nens malalts i contractura muscular. Si els nens el deixen, podrà jugar el proper partit.
- Josep: Trencament fibrilar. Es va acabar de trencar en un partit de la seva selecció (d’esquaix!!!!).
- Albert: Molèsties al genoll. Va descansar per precaució.

A més, en Marc M va ser dubte fins l’últim moment per culpa d’un procés gripal. Tot i així l’equip va sortir a jugar amb la moral a “tope” gràcies als darrers bons resultats. L’únic aspecte positiu abans de començar va ser el nou camp de gespa artificial (que afavoreix el nostre joc tècnic, eh Litus!) i que l’àrbitre ens va informar que s’havien reduït les dimensions de l’àrea de penal. Punt a favor nostre perquè d’ara en endavant es redueixen també les possibilitats de que en Xevi D faci penals.

El partit va començar amb respecte entre els dos equips però amb diverses arribades perilloses del Joga Bonito que no van arribar a bon port. No seria fins als 10 minut en que un còrner assajat i magistralment llançat per l’Ivan, va permetre a en Carles estrenar el marcador amb un rematada precissa al pal dret del porter.

Com és ja un clàssic en els nostres partits, l’al.legria no va durar ni un minut. Només treure de centre, el Suc de Tro va poguer lligar tres passades seguides per arribar fins la porteria defensada per en Joan, el qual va quedar acollonit al veure com el seu company d’equip, vehí i amic (o no) Ivan, rematava amb contundència la jugada rival, marcant un golàs en pròpia porta que significava l’1 a 1. Va ser de tant bella factura que inclús els jugadors del Suc de Tro van anar a abraçar l’Ivan.

El que no em va agradar gaire va ser que alguns jugadors del nostre equip (els de sempre) entre rialles li deien que no passava res, que aquestes coses a vegades passen… Que cabrons!! Em sembla Ivan que te’l recordaran durant bastant de temps aquest gol, no tenen pietat.

A partir d’aquest moment el Suc de Tro es va animar i va començar a arribar amb perill a la nostra porteria, però un encertat i valent Joan, va desfer totes les oportunitats rivals.

Seria amb una altre jugada a pilota parada que ens avançaríem al marcador. En un fora de banda llançat per en Marc M, el "Turu" Maso va recollir l’esfèrica i en el més pur estil Salinas es va girar dins l’àrea i va afussellar al porter rival, 2 a 1.

Pocs minuts abans de finalitzar el primer temps, es va produïr la jugada desgraciada del partit. En un atac del Suc de Tro en Xevi D, potser pressionat per l’allau de crítiques que ha rebut sobre la seva forma física, es va tirar a terra com si fos en “Pablo Alfaro” per tallar la pilota i l’únic que va conseguir va ser fer-se mal al genoll cascat. Esperem que no sigui res greu.


Amb un sol gol d’avantatge arribaríem a la mitja part, però abans cal destacar dos possibles penals (ja ja ja ja) que l’arbitre ens podia haver pitat a favor. Van ser en la mateixa jugada, el primer en Xevi D es va tirar a la piscina descaradament intentant compensar els dos penal que ell ha comés en partits anteriors (l’àrbitre no va picar) i el segon, en Ranka amb una mica més d’estil va deixar la seva cama entre les mans del porter i va caure a plom. Tampoc el va pitar. Ah! I també una internada d’en Litus de camp a camp que va desaprofitar quan es va quedar sol davant el porter. Tots esperàvem una rabona per acabar la jugada però va fotre un “misto”.

Com també sol ser costum, vam sortir una mica adormits a la segona part. No sortíem del nostre camp fins que en Marc “Beckhenbauer”, cansat de no saber a qui passar la pilota, va decidir començar a córrer després de 30 minuts caminant i va fer la jugada del partit. Es va “diblar” a tot “quisqui” i va aguantar les faltes rivals per plantar-se tot solet davant el porter, col.locant la pilota amb precissió al fons de la portería. Ens va deixar gelats. Ara ja sabem que pot córrer!! Si no ho fa més és perquè no vol.

Animat per aquest gol i en una altre internada per la banda dreta, en Marc M va veure desmarcat al segon pal en Xevi G que havia seguit la jugada. Sense forces ja degut a les dos pujades a l’atac seguides, va fer el passe amb tant poca punteria que va enviar la pilota adins sense voler-ho!! 1 a 4 i partit sentenciat.

Amb aquest gol el rival es va venir abaix i vam poguer jugar al “tiki taka” perdent la pilota en més d’una ocasió, que va servir per a que en Joan no agafés fred. En una d’aquestes i enmig d’una badada defensiva, un davanter del Suc de Tro va fer un xut llunyà que en Joan no va poguer aturar. A cada partit sempre n’hi ha d’haver una…

Quedaven pocs minuts però no les teniem totes. Sort que en aquest moment va apareixer en Killer de l’àrea Ranka, primer amb un potent punxot al travesser que va servir d’avís, i més tard amb el gol de la sentència. Jo sempre he dit que aquest home ha nascut per jugar a fútbol 7.

Només ens quedava per veure el detall tènic del partit de les botes d’en Xevi G. El tiu es va treure una “espuela” que ens va deixar bocabadats. Aquest home té cops amagats. En litus ens va confessar que tot això li ha ensenyat ell…

En definitiva, tres puntets més que ens catapulten cap a Primera.


L’1x1 Patrocinat per Piscines Ranka & Danés

Joan: Correcte. Va aturar tot el que li va arribar menys dues. Una imparable.
Litus: Intermitent. A vegades semblava que no hi fos.
MarcM: Camina que caminaràs. Caminante se hace camino al andar etc etc etc…
Marc G: Pulmó. Va jugar el partit sencer. Va sobrat físicament.
Xevi D: Trencat. Ha patit la lesió en un moment crucial per la seva carrera.
Xevi G: Tècnic. Va deixar segell de les seves qüalitats.
Ivan: Adormit. Els brasilers no estan acostumats a jugar a aquestes hores. Ell va veure passar una pilota i la va fotre adins.
Carles: Pixitxi. Va encarrilar el partit amb dos gols.
Ranka: Oportunista. Es sempre allà quan se’l necessita.


Pròxim partit, dimarts a les 21h contra Rocco i els Siffredi.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Simplement enhorabona a l'equip. Vaig estar absent, però sota cap concepte deixaré que en "Turu Masó" s'escapi com a golejador, això si, si els hi haig de donar i els fot a dins, cumpliré.

ENHORABONA EQUIP !!!!

Per cert, encara tinc uns dels petits amb febre, demà al matí a portar-lo amb els sogres,.... quins coll...
El pròxim partit si no "mullo", torno a pagar una birra als que juguin.