dimecres, de novembre 22, 2006

Ja ens agradem.



Un Joga Bonito en "quadro" es sobreposa a les absències i fulmina al Rocco i Sifredi amb un contundent 7 a 0.

Pluja de gols ahir a la nit a Palau tot i que fins pocs minuts abans de començar el partit no sabíem si seríem prous per fer equip. La llista de baixes feia por:

Marc M: Fent tapes a Bilbao.
Ivan: El vau acollonar tant la setmana passada amb el gol en pròpia porta que s’ha buscat una fira per les espanyes pel dia de partit.
Xevi D: Esguinç al genoll. Probable baixa per la setmana que ve.
Albert F: Tenia massatges fins les 10.
Xevi G : Classes de Capoeira i Ioga. Quins collons!! Això sí que és un professional…

Amb aquest panorama vam haver de recòrrer a en Josep encara convalescent (com a mínim té un blau a la part posterior de la cuixa) per poguer ser set. O sigui, cap canvi, en Ranka, 3 jugadors, un porter de discoteca i dos coixos (Josep i Bati). Sembla més un xiste que un equip de futbol. Sort que al davant teníem al potentíssim “Rocco i els Sifredi” que va demostrar el perquè de la seva classificació.

El partit va ser un allau d’ocasions pel nostre equip, sobretot a la segona part. A la primera però, seguíem amb la tònica “fallagols” dels últims partits. A destacar una ocasió claríssima fallada per en Ranka, en la que un cop la pilota va sortir fora el tiu la va agafar i se’n va anar cap al còrner intentant fer creure a tothom que no l’havia fallat ell, sinó que havia estat el defensa qui havia “despejat” la pilota. No va colar.

No seria fins a falta de 5 minuts per a la fi de la primera part que en una gran jugada individual, el coix Batigol inauguraria el lluminós “diblant” un defensa i superant el porter de vaselina amb un toc precís.

Només un parell de minuts més tard, en una jugada assajada de sacada de banda, en Batigol va enviar una pilota bombejada cap a l’interior de l’àrea on l’altre coix, en Josep, no va perdonar. De coix a coix i tiro perquè em toca…

Dos gols psicològics que posaríen fi a la primera part. En Joan inèdit. Ah no!! Li vam cedir un cop la pilota involuntàriament (per tant la podia agafar amb les mans) i ja la va liar. Joan Valdés li direm ara, i no pas el dels cafès.

La segona part ja va ser de clar domini del Joga Bonito. Gols, canvis de joc, “contraactacs” rapidíssims, rabones, canyos… Inclús com que ja anàvem massa de sobrats vam rebre alguna que altra coça dels Rocco’s.

Seria difícil descriure bé tots els gols i ni tinc ganes ni temps ni recordo l’ordre. O sigui que, en Bati va marcar-ne tres més, en Josep un altre i com no, el Killer de l’àrea Ranka el seu golet de cada partit. I podien haver estat dos si el gana d’en Batigol no hagués volgut fer el 5è del seu compte en un clar contracop.

Destacar també una altre jugada d’en Ranka. En una milimetrada centrada d’en Litus (que raro, normalment no van mai allà on les vol posar), en Ranka la va rematar amb tanta mala sort que la pilota va quedar enquestada entre el pal i el defensa rival. Doncs el nostre davanter, “ni curt ni mandrós”, la va volguer agafar amb les mans i plantar-la dins la porteria com si estiguéssim jugant a futbol americà. Fins i tot l’àrbitre es va fotre a riure!!

Ens resum, com va dir en Litus mentre sopàvem, la clau està en que ara ens agradem. Suposo que es referia jugant dins el camp… Ara, com que és tant raro aquest noi i juga en tants de camps…


L' 1 x 1 patrocinat per Viatges a Londres Litus

Joan: Inèdit. No caldrà que renti la samarreta per la setmana que ve. Es va dutxar però no calia.
Marc G: Incissiu. Va còrrer com un desgraciat la banda esquerra durant els 50 minuts.
Josep P: The Wall. Infranquejable i golejador. Va fer patir en un parell de jugades. Merci per venir.
Litus: Sobrat. Semblava que tingués el cap a molts Kms d'aquí. Tot i així va ser clau en el joc per les bandes. La dreta va ser seva.
Carles: Sacrificat. Pel bé de l'equip va haver de retrassar la seva posició.
Ranka: Pundonor. Dia a dia demostra el perquè de la seva renovació.
Batigol: Estel.lar. Va guanyar l'aposta sobràdament amb el seu Pòker de gols.


Proper partit dilluns que ve contra Bar Okeanos.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Xevi D.:

Ara si que veig que no em necessiteu... més aviat el contrari millor que no vingui.
Tot i així vindré per jugar els minuts de la basura i així posar-me una mica en forma. Si el resultat és tan favorable segurament podré participar-hi i així amortitzar els 140€ que de moment m'està sortint molt car.

De totes maneres, suposo que devien ser molt dolents ja que només la meva absència ni la dels demès que faltaven fa canviar tant l'equip.

Per cert, del penúltim dia només dir dues coses que de lligaments no tinc res, el que no tinc tant clar és el tema del menisc (ho provaré per veure si només és un pinçament com preveu el metge) i segon el penal de fa dos partits que em van fer ere claríssim!!!!

PD: Suposo que en Joan no va fer de porter sinó segur que un gol almenys hagués caigut.

Anònim ha dit...

Xevi D va dir: "PD: Suposo que en Joan no va fer de porter sinó segur que un gol almenys hagués caigut."

Quins collons, ja ni quan deixo la porteria a 0 sóc el jugador del partit. Hauré de pujar a rematar també les faltes...

Com algú va dir, els grans porters es caracteritzen per que actuen poc però quan actuen no fallen (crec que vaig fer 3 aturades a la 1ª part, a la segona els vaig acollonir).

Per cert el secretari tècnic ens ha dit que si ens classifiquem per la següent ronda, tenim un viatge a Londres pagat, no??

Ens comencem a agradar, je, je...

Anònim ha dit...

Primera i última vegada que em dirigeixo a vosaltres a través d'aquí, i si ho faig es per aclarir alguns comentaris escrits que s'han publicat referent a la meva persona:

1.- reclamo corner perqué el porter amb un moviment miraculós de cames va desviar el meu potent xut que ja es colava dins els tres pals (si no us i veieu aneu al oculista).

2.- Intento colar la pilota amb la ma dins la porteria, perqué vaig veure per la tele que al Kun Aguero li deixaven fer, i vaig pensar, si a un sudaca de merda de l'Atlético de Madrid li permeten fer, a mi també. No va ser el cas, i també perqué creia que l'excelent cabalgata d'en Litus per la banda es mereixia acabar en gol.

3.- El que per el bé de l'equip es va sacrificar retrassant la seva posició (Gràcies), va fallar un gol cantat davant porteria després d'una excelent passada milimétrica als peus del que escriu. No dic el nom perqué tots el tenim al cap.

4.- M'apunto al viatge a Londres PAGAT per en Litus, aquest noi a part de ser el millor, el que més corra i el més sacrificat per l'quip en tots els partits, resumin l'auténtic pulmó d'aquesta tribu de veteranos lisiats, (jo el primer), ha demostrat ser un auténtic amic convidant-nos a tots a aquest viatge.

6.- Esperant que aquestes línies hagin servit per deixar clar totes aquestes males interpretacions, quedo a la vostre disposició per ampliar o aclarir qualsevol concepte que desitgeu.

P.D. S'escriu Ranca i no Ranka mather-dei.

5.- S'escriu Ranca i no Ranka mather-dei.

Marc ha dit...

Ufff m'hagues agradat veure el gran nivell d'aquest dels Rocco... ja mel's imagino.. es el primer partit dels aprox 20 que he jugat amb en Joan Valdes (millor Lopetegui.. ) que no rep cap gol.... INCREIBLE!!

Una altre cosa ara que sou tan bons el dia del Girvisa tambe els mateixos 7 no... ja me buscare unes tapes per algun altre lloc.