diumenge, de juny 17, 2007

Tercers.

El Joga s'assegura la tercera posició en un bon partit contra el líder Mon de l'Esport, en el que acaba empatant a tres. L'equip blauvermell hagués pogut conseguir el primer lloc de la classificació, si a l'últim minut el seu davanter Carles hagués aprofitat la darrera ocasió del partit.

La millor notícia va ser la recuperació de tots els efectius de cara al tram decissiu del campionat. Només va faltar en Bati que amb permís del club es va absentar per motius personals.

Tot i començar bastant freds el partit i rebre el primer gol als dos minuts, l'equip va anar de menys a més. El primer gol millor ni comentar-lo, eh Joan?? Vas fer el que vas poguer... Jugàvem contra un equip molt veterà i plagat d'ex-velles glòries, però collons com la tocaven!! Ens feien anar de cul.

Nota del cronista: Aquests tres paràgrafs són tot el què vaig escriure l'endemà del partit. A dia d'avui ja no me'n recordo de gaire res i tampoc sé si té massa sentit acabar la crònica si ja tornem a jugar avui. Així que, el més destacat del partit i per resumir-lo:

- Vam sortir massa confiats al veure un equip de vells davant nostre. Penseu que nosaltres ho comencem a ser.

- Sobre el nostre porteret millor no dir massa res perquè és l'únic que tenim i com s'emprenyi... El tercer gol brutal. Dels que solen sortir als resum de final d'any a la tele.

- Amb el 2 a 0 tots pensàvem que ens fotarien un bany. Sort d'una internada de l'Ermità que va aprofitar amb serenitat en Xevi G (que estrenava botes de 14 €) per posar el 2 a 1 abans del descans. Minuts abans, en una jugada personal increïble d'en Josep, aquest no va confiar en el pobre Xevi i va espatllar ell mateix l'ocasió enviant la pilota als núvols.

- Una de les millors jugades del partit la va fer l'Ivan, diblant-se a tot "quisqui" es va plantar sol davant el porter, però malauràdament la pilota li va quedar per xutar amb l'esquerra i no es va atrevir. Llàstima. Acaba la Lliga i el nano es comença a destapar.

- La segona part va ser de clar domini del Joga, sobretot quan en Litus es va carregar un dels seus millors homes. No sé què passa però sempre que hi ha algun lesionat en Litus hi ha intervingut. Que raro... Evidentment ell va dir que no havia fet res.

- Als pocs minuts de començar la segona part, en Carles aprofitaria una gran passada de l'Ivan (en realitat era una passe a en Xevi D que no hi va arribar) per afusellar el porter rival. També cal destacar una gran falta llançada per aquest home que va estar apunt d'entrar.

- Amb el 2 a 2 en Joan va intentar acabar d'enfonsar-nos. El tercer gol, com s'ha dit abans, de pel.lícula. Una de les seves típiques excursions.

- Sort que l'Ermità i en Carles ho arreglaríen. Jugada fins el fons del rapidíssim extrem, passada enrera i gol d'en Carles amb l'esquerra que tocaria el pal abans d'entrar.

- Am el 3 a 3 passaria una mica de tot: l'entrada assessina d'en Litus, insults d'en Marc M a un davanter rival i dues ocasions d'or per en Josep i en Carles.

En resum, una gran segona volta de l'equip que es jugarà el passi a Quarts de Final davant el Rocco i els Sifredi.


L'1x1 patrocinat per Kipsta, les botes amb més gol del campionat:


Joan: Espectacular. Una de les seves millors actuacions. Impressionant.
Litus: Anyorat. Troba massa a faltar en Xitu. Dingú l'enten com ell i es nota.
Xevi D: Apagat. Res a destacar ni a retreure, que ja és molt.
Josep: Sense sort. Podia haver sentenciat el partit amb una rematada de cap al pal. No va tenir el seu dia de cara a porta.
Marc M: Compromès. Tot i el mal de queixal, es va sacrificar per l'equip i va realitzar un bon partit. No li haurien d'haver sortit ja tots els queixals del seny?
Albert: Recuperat. Torna a l'equip en el millor moment. Serà clau en les aspiracions de l'equip al títol.
Marc G: Incissiu. Les seves penetracions per la banda esquerra van ser decissives. Va regalar dos gols a en Xevi i en Carles.
Xevi G: Salinas. Ell sempre està on caurà la pilota. Té aquest do. Quina serenitat. Gràcies al seu gol l'equip va entrar al partit.
Carles M: Pixitxi. Està en ratxa. Davant la baixa d'en Bati i la sequera d'en Ranka, l'equip necessitava dels seus gols i va complir.
Ivan: Intermitent. Va combinar jugades brillants amb estones desaparegut. Segueix agafant ritme.
Ranka: Sec. Marcar en aquest partit no tocava. Marca un sí un no.



La Borsa del Joga Bonito:


Pugen:

- L'enfermeria ha quedat buida.
- Només haver perdut un sol partit en el grup de Champions.
- La capoeira.
- La guitarra d'en Joan.
- L'Ermità i la "masodependència".
- Les botes del Decathlon.

Baixen:

- El Suca Mulla. Per primer cop en tota la temporada no s'hi va anar.
- Joan, Josep i Litus.
- El Blog. Sobretot la tardança de les cròniques.