dijous, de juny 07, 2007

Nou fitxatge.

Després de dures negociacions, el Joga s'ha fet amb els serveis del peruà Alfonso Fabrega "el Xitu", per suplir les baixes de l'Albert i l'Ermità de cara al torneig de Quart.

El secretari tècnic ha satisfet d'aquesta manera les peticions dels integrants de l'equip, que havíen votat al pelat com a principal reforç que s'hauria de tenir en compte de cares a la próxima temporada. En paraules seves: "Hem fet un gran esforç per portar aquest jugador ja que ell era reticent a venir i els nostres tècnics dubten que encaixi, per les seves característiques tècniques, en el joc de toc actual de l'equip. Ara, l'insistència d'algun jugador com en Litus, ens van fer replantejar el seu fitxatge."


Aquest veterà jugador de 36 anys, que va declinar l'oferta del club al mes de Setembre, és conegut de sobra per l'afició ja que va participar en l'època daurada del Centre Comptable, i és famós també pels seus habituals insults als companys i poc amic de fer declaracions.


Aquest no serà el darrer fitxatge de l'equip doncs segons fonts del club, s'està negociant amb el xilè "Pibe" per a que es reincorpori a l'equip com cada estiu, sempre que els seus compromisos amb la feina, amb la pesca, amb la criatura, amb el cunyao (o sigui, BTT's i baixades pel Ter)... li permetin fitxar.