divendres, de juny 22, 2007

Estadístiques.

Aquí teniu les estadístiques actualitzades fins a dia d'avui. L'últim partit de dimarts ja hi està inclòs. De cares a l'any vinent, podríem incloure-hi les d'assistència al Suca-mulla o la de la tapa més demanada, no Joan?





En aquest apartat en Carles està apunt d'aconseguir la seva promesa, tal i com va fer en Romario l'any 93 quan va arribar al Barça: "Este año voy a marcar treinta goles"





Era questió de temps... Amb les darreres actuacions en Joan no podia aguantar gaire més al capdavant de la classificació. L'Ermità ja el té a tiro.



Amb el penal d'aquesta setmana en Litus ha donat un pas importantíssim per aconseguir l'honor de ser el jugador més passarell. En Xevi, que al principi semblava que arrassaria, ha millorat moltíssim.





Tot segueix igual.


Observant la taula podem veure clarament quins són el dos jugadors més berros de l'equip. De moment l'Ivan (no podia ser un altre), ha agafat avantatge tot i haver faltat expréssament a 2 partits per a que no li ensenyessin més tarjetes. La resposta d'en josep va ser faltar també al partit contra l'Alfa Habitatges. Quin parell.



I finalment la que més us agrada. Quans calers llançats... Albert i Xevi G, penseu que amb aquests calers que heu tirat miserablement, podríeu haver sopat 7 DIES al Suca Mulla!!!