divendres, de juny 29, 2007

Rankasso i a la Final!!!!

Els blauvermells, després de tota la polèmica de les darreres hores, eliminen al vigent campió del Torneig, el Mon de l'Sport, en una disputada semifinal per 5 a 3.

Un "golàs" del davanter del Joga quan l'equip patia més, encarrila la classifició per la primera final en l'història de l'entitat. Aquesta és ja tot un èxit per un equip acabat de formar, i més encara després del decebedor inici de temporada que va tenir. L'èxit ha arribat gràcies a l'aposta per un futbol de toc i qualitat, senyal d'identitat ja d'aquest grup únic de jugadors.

Varies raons poden ser les claus d'haver pogut arrribar a aquesta fita. En primer lloc, els sopars: el que al principi només era un brenar de 4 amics, ha passat a uns multitudinaris sopars de peix i litrones. En les últimes convocatòries 9 i 12 assistents respectívament.

En segon lloc, la recuperació d'homes clau en el tram final de la competició. Les baixes de l'Ivan, l'Albert, en Carles i les excursions d'en Litus i en Xevi G, eren un càrrega massa important per l'equip, que va sobreviure a base de coratge dels que quedaven.

En tercer lloc, la lluita als despatxos i les bones relacions amb la federació d'àrbitres, han permés passar una eliminatòria perduda al camp i no patir els "atracos" àrbitrals que els darrers anys patia l'equip embrió del Joga, el Centre Comptable. Fins i tot, l'àrbitre d'ahir es va fer la foto amb nosaltres. Vaja tela!!!

En quart lloc, la tranformació dels "Marrulleros". Tot i que en algun partit han saltat xispes, res a veure amb les tanganes i entrades assessines d'anys anteriors. En especial cal destacar el canvi de personalitat d'en Ranka. Un jugador trencacames temut a Palau per les seves bronques, s'ha convertit en peça clau de la davantera del Joga i aquest any NO LI HAN ENSENYAT CAP TARJETA!!!

I per últim, el compromís d'alguns jugadors que estaven fora de forma al principi de temporada i que mica en mica s'han anat posant al nivell òptim. Visca la dieta de "l'alcaxofa"!!!

Avui, en un dia de joia pel club, no hi hauran rajades i la crònica serà breu, doncs fer tres cròniques en una setmana és excessiu. Resumint el partit:

- Brillant primera part en la que l'equip va encarrilar el partit posant-se 3 a 0. El s gols van ser de l'Albert, en Bati i en Josep. Aquest últim de bella factura. Destacar l'assistència d'en Litus a en Bati en el seu gol.
- L'única cagada en els primers 25 minuts, la va fer en Carles al perdre una pilota al mig de camp que va significar un contraatac letal del Mon de l'Esport per fer el 3 a 1. L'altre nota negativa va ser la lesió al genoll d'en Litus en una jugada fortuita. Es dubte per la final.
- A la segona part l'equip va patir més de lo previst. Ells apretaven adalt i nosaltres no la sabíem treure.
- Amb 2 xuts per l'escaire ens van empatar el partit a 3. Joan, tranquil, res a dir.
- Sort que van aparèixer en Ranka i l'Albert per salvar l'equip. El primer amb una jugada personal impressionant i el segon per culminar un contraatac iniciat per en Carles.
- També destacar l'enganxada d'en Bati amb un rival, que li va suposar veure la tarja groga i sentar-se a la banqueta.

L' 1x1 patrocinat per Reparacions elèctriques Bati: avisi'ns quan saltin xispes.

Joan: Correcte. Pensava que no podria escriure-ho mai: "No va tenir culpa en cap dels gols". Enhorabona.
Litus: Trencat. Una inoportuna lesió el pot deixar fora del partit més important de l'any. El club té por de que es tracti d'una tàctica per anar a comprar une veles de surf a França com tenia previst.
Marc M: Recolçat. Va portar la seva futura dona al partit i al sopar i es va notar: va jugar tranquil, no es va barallar amb ningú i no va protestar gens. Gràcies Susana.
Ermità: Ull de mussol. Amb un ull a la "birulé" va realitzar un bon partit. Es l'home de les mil cares.
Josep: Dandy. Quina elegància té aquest home en els metres finals. El Joga l'ha canviat. Res queda ja d'aquell jugador dur de regional que només sabia fer gols de cap.
Ivan: Animat. Per fi va aconseguir el preuat permís per venir al sopar i poguer tastar les delícies del Suca Mulla.
Albert: Destapat. Ens deixa en el seu millor moment. Criticat per la seva feblesa física i falta de punteria de cara porta, ha callat moltes boques en el tram final del Play-Off.
Carles: Dopat. Va rendir per sota de les seves possibilitats degut a la medicació que encara pren, Sort que no li va tocar passar el doping.
Ranka: Feliç. Ha retornat en el millor moment. Gràcies a la seva jugada i als 5 minuts explosius de la segona part, ja som a la Final.
Bati: Creuat. Vam tornar a veure el Bataller dels millors temps. Marcant gols i enganxant-se amb un rival. Aquest cop però, no va acabar amb expulsió com solia passar fa uns anys. 100% Bati.

La Borsa del Joga Bonito:

Pugen:

- La Ratafia. S'estan acabant les existències. Ahir van obrir l'última ampolla. Què passarà quan hi hagi en Xitu? Segur que dirà: Sou unes maricones beguent aquesta puta merda!!
- L'Albert i en Ranka.
- L'àrbitre. Abans de començar el partit, a més de fer-se la foto amb nosaltres, ja ens va dir que ens veuríem dissabte. Es un visionari. L'haurem de convidar al sopar de final de temporada.
- La concentració i motivació de l'equip.