dissabte, de juny 23, 2007

Es temps de gelats.

Quin festival!! Quin "savoir faire"!! Quin empatx!! Quina gran sopar al Suca... Que si xipirons, que si croquetes, que si braves (2), calamars (que al final no van portar), entrepans de truita, de beicon, hamburgueses, de butis, de llom , formatge i ceba... i lo millor estava per arribar: els postres. S'ha obert la porta als gelats!!! Va començar en Josep demanant dos boles de gelat i van anar caiguent els demés. L'únic que que va resistir va ser en Joan, però va ser degut a la seva adicció a la ratafia...

El partit? Es lo de menys. Per fer una mica de resum:

Partit plàcid pel Joga que va escombrar els Rocco's per un contundent 7 a 1 als vuitents de final, igualant així la marca conseguida a la primera fase. Caldrà veure si aquest cop l'equip serà capaç d'arribar a les semifinals. Per fer-ho, haurà d'eliminar a l'Alfa Habitages, que ja ens esperen amb ganes després del polèmic partit de fa 3 setmanes.

El matx ja va començar bé quan el rival, a les 21 h, només eren tres. Poc després en van arribar dos més i vam poguer començar. Com que som uns cavallers, no ens vam volguer aprofitar de la nostra superioritat i no vam atacar mentre estàvem amb majoria. I una merda!!! No vam poguer. Erem dos de més i no podíem. Que trist...

Total que als 5 minuts en van arribar tres més i ja erem set contra set. Que burros que som. Nosaltres, només teníem les baixes d'en Bati (no sabia quin dia jugàvem) i d'en Xevi G (els dimarts té Ioga). Destacar la resposta del vestuari amb un gran OOOOOOOOOOOOOO!!! (de pena s'enten) quan en Litus ens va comunicar que en Xevi no podia venir. Que cabrons.

Els gols els van fer en Carles (2), Josep, Albert, Marc G, Ivan i Litus. Si si, l'Albert es va estrenar. Ja és tot un home. Quin golàs!!! I el gol en contra ens el van fotre gràcies a un penal totalment innecessari que va cometre el de sempre: en Litus. Com que està lent... deu ser que per les nits no descansa. Es seguirà investigant.

L' 1 x 1 patrocinat per Gelats Payan, cauràs en la temptació:

Joan: Testimonial. Res a destacar (que ja és molt). Llàstima que no pogués deixar la porteria a zero per culpa del penal d'en Litus.
Marc G: Observat. Com que va portar la seva dona, estava nerviós i no es va prodigar tan en atac. Al Suca van compartit entrepà i tot. Que maco. L'Ermità té sentiments!!
Litus: Agotat. Ja no és aquell home superdotat físicament. El surf l'està destroçant.
Xevi D: Cansat. El tiu va tan sobrat que s'en va anar a còrrer el migdia abans del partit. Després, es clar, no s'aguantava els pets.
Josep: Discret. Va complir i punt.
Marc M: Desafortunat. Volia marcar un gol i no va poguer tot i passar-se mitja part de palomero a l'àrea rival. Va interntar un xilena sense èxit.
Ivan: Organitzador. Va dirigir l'equip amb criteri al mig de camp. Ara que agafa la forma ja s'està acabant el campionat.
Carles M: Obrellaunes. Va iniciar la victòria amb un gol quan l'equip estava col.lapsat.
Albert: Haley. Es com el cometa. Apareix cada "x" temps per meravellar-nos. Deu mesos després, el nen ha marcat. Proxima aparició: Abril del 2008.
Ranka: Constant. Ha agafat la dinàmica negativa i no la deixa. Ja no és aquell jugador determinant de la primera volta, i s'ha acomodat en la falta de punteria.