dijous, de juny 28, 2007

GOL als despatxos.

No podia ser d'una altre manera. Tot i no poguer jugar el partit de Quarts, el jugador franquícia del Joga: Carles M, ha marcat el gol decissiu per poguer ser a semifinals. Després de la dura batalla legal lliurada les darreres 24 hores, l'organització del Torneig ha decidit donar el passi a les Semifinals al Joga degut a una alineació indeguda de l'equip Alfa Habitatges. Què es pensaven? Que fent trampes passaríen? Doncs NO.

Després de perdre al camp el partit de Quarts per 3 a 2 i de la victòria als despatxos, ha quedat demostrat un cop més i ja definitivament, la MASODEPENDENCIA. Es un fet incontestable, pesi a qui pesi. No s'us pot deixar sols.

De la crònica del partit poca cosa es pot comentar ja que qui escriu no hi va assisitir. De cara a les estadístiques:

- Només va faltar en Carles M degut a un procés gripal.
- Els gols els van marcar en Marc G (de penal provocat pel piscinero de l'equip: en Bati) i en Josep.
- Ens van fotre el primer només començar.
- En Litus no va cometre cap penal ni va fer mal a ningú.
- M'han comentat que el tercer gol en contra va ser memorable. Dels que ja ens té malauràdament acostumants el nostre porteret.
- Que al sopar va haver-hi casi "pleno" (9 jugadors, que cabrons!!) i que us vau fotre 7 RATAFIES!!!!! L'alcoholisme s'està contagiant!!!
- Que hi ha certs jugadors de l'equip que desitgen quedar eliminats perquè dissabte ja tenen plans fets. EL QUE TE PENSAT ANAR EN BTT QUE S'EN VAGI OBLIDANT, PERQUE SINO SE LI DONA LA BAIXA AUTOMATICA PER SEMPRE MES. QUINS COLLONS QUE TENS!!!!!!
- Que en contra dels rumors apareguts darrerament, els Torneig de Quart segueix endavant. Que s'ho apunti el de la BTT.

Es recorda que el partit d'avui és a les 21 h. i que es farà la foto oficial de la temporada. Es prega al que no porta mai els pantalons de l'equip, QUE AVUI TINGUI LA DECENCIA DE PORTAR-LOS!!!!
Apa, fins després!! Avui no estareu sols.