dimarts, de juny 12, 2007

Punt agònic.

Partit discret (per no dir un altre adjectiu) el del Joga que només va poguer salvar un punt "in extremis", contra un Alfa Habitatges que havia quedat amb deu per una agressió al començament de la segona part.

Hi havia expectació per veure com responia l'equip i en concret, com afectava al seu joc la reincorporació dels dos surferos. El resultat no podia ser més desastrós i decebedor. L'equip semblava desconegut. Sense criteri, sense possessió de pilota, sense col.locació, sense serietat defensiva, sense perill... En definitva, en pocs minuts vam perdre tot el que havíem guanyat en els darrers partits. Que cadascú tregui les seves propies conclusions.

A sobre, l'ambient estava enrarit. En Joan cridava a en Bati, en Bati a en Xevi D perquè no li passava la pilota quan s'havia desmarcat, en Xevi D a en Litus perquè aquest últim no callava dins el camp, en Litus intentant organitzar el mig de camp però ningú li fotia cas (què s'esperava???), l'Ivan, en Ranka i en Xevi G al seu rotllo, en Marc M nerviosísim li va fotre una bronca a l'àrbitre perquè total ens havia pitat un còrner en contra... tela, ens vam quedar acollonits. Ah, i l'Ermità com sempre dins el seu món.

Amb aquest panorama no és gens estrany que al final de la primera part anéssim perdent 3 a 0. I a sobre l'últim ens el van marcar en el darrer minut i després d'una pilota perduda al mig de camp per en Xevi D. Clar, tan xerrar... es perd la concentració.

La banqueta a la mitja part era un funeral, un poema. Possiblement perquè erem conscients del patètic espectacle que havíem donat com a equip i com a companys.

De sobte, entre tímids ànims de la dóna d'en Joan, en Marc M es va aixecar de cop i va cridar: "Me cago en la p..., s'ha cabat el marcatge en zona!!! Ja agafaré jo al seu millor home i no tocarà cap més pilota!!!!" No sabíem pas què dir. Vam assentir amb el cap i vam sortir a jugar. Qualsevol li portava la contraria...

La cosa no milloraria però fins a la jugada clau del partit. En una falta que ens van assenyalar a favor, l'Ivan (que després de tantes setmanes sense emprenyar-se amb ningú necessitava desfogar-se) va apartar amb la mà un defensa rival per tal de poguer sacar la falta. L'altre, més xulo que l'Ivan, li va tornar l'empenta. En Marc M que era allà hi ho va veure, va acabar d'arreglar-ho increpant al rival. La resposta del mater dei del defensa va ser agredir-lo amb el puny. Quin personatge (per cert, l'han sancionat amb 3 partits. Si no sap jugar amb els peus, que plegui).

En aquest moment es va reviure una escena que els més nostàlgics trobaven a faltar: una tangana. No sabem quin és el rècord personal dels 100 metres llisos d'en Ranka, però divendres el va superar. Quina rapidesa i agilitat. Es va trobar com peix a l'aigua. Ja ha amortitzat els 140 € de l'inscripció. Visca el Centre Comptable!!!! De veritat, gallina de piel.

Total que l'àrbitre ho va veure i va expulsar el jugador rival i només una tarja groga per l'Ivan. Es un puta. Ja tenia rao aquell jugador de l'Atl. Minivolt quan ens va dir que rea un "marrullero". Com és lògic, a partir d'aquí tot va canviar. La segona part es pot resumir de la seguent manera: constants atacs del Joga i perillosíssims contraatacs dels Alfa que en Joan aturava.

No vam estrenar el lluminós fins que l'Ermità, cansat de veure com els demés fallaven gols, es va enfurismar i engaltant un potent xut desde fora l'àrea, va col.locar esfèrica fora de l'abast del porter. Era l'inici de la remontada. Quedaven menys de 10 minuts més el descompte. Poc després, en un contraatac amb superioritat númerica, en Carles es va internar per l'esquerra i en l'ú contra ú amb el porter, el va batre. 3 a 2 i el miracle encara era possible.

Però el gol de l'empat no arribava. Estàvem tots desesperats, inclòs el col.legiat que ja no sabia què més fer per a que empatéssim. Va allagar el partit més set minuts!!!! A sobre, en una jugada fortuita, en Marc M hauria de plegar perquè un davaner rival li va donar un cop a l'ull i se li va començar a inflar. Quina nit!!!! Hi ha dies en que és millor quedar-se a casa.

Llavors l'Alfa, en comptes de tancar-se i defensar el gol d'aventatge, va anar pel 4t i ho pagaria car. En l'enèssim contraatac nostre, la bimba acabaria caiguent a en Ranka, que esperonat per la tangana que tants anys després havia pogut tornar a viure, va definir com feia setmanes que no veiem. L'àrbitre, per fi, va poguer donar el partit per acabat.

L' 1 x 1 patrocinat per Trankimazin, la millor solució per a tots els vostres nervis.

Joan: Segueix millorant. Cal dir que quan ets al pou, per poc que facis sempre millores. Com que la seva dona troba raro que el nen es quedi a sopar cada divendres i torni a casa a les set del matí, va volguer comprovar "in situ" què es cou al Suca Mulla. Això a més, el va motivar i va fer un partit decent.
Litus: Suplent. Era el mínim que es mereixia després de la seva espantada amb en Capoeira. Tot i així, no va ser suficient ja que el equip va notar en excés el seu retorn i va ser un dels que no va parar de criticar i escridassar als demés companys. Cada cop li queden menys amics al vestidor.
Marc M
: Desquiciat, agredit i lesionat. No sabem què li passa. Els nervis se l'estan menjant i va explotar.
Xevi D: Erràtic. Errors puntuals a la primera part casi enfonsen a l'equip, i a sobre a la segona va sortir al camp fotent crits a tot "quisqui".
Ermità: Messies. Ens va guiar cap a la victòria marcant el primer gol. Un golàs.
Ivan: Recuperat. Deprés de varies setmanes parat torna a l'equip i això li està passant factura. Com va dir el Van Gaal: "tu no tienes rrrritmo!!!"
Carles: Retrobat. Per fi va tornar a veure porta. Va ser durament criticat per no canviar-se quan tocava.
Xevi G: Testimonial. Encara amb el Jet Lag no es va adaptar al nou horari i no se'l va veure massa. A sobre, com que en Joan va portar la seva dona al sopar, no va poguer llegir l'Interviu.
Bati: Nerviós. Les seves ganes de guanyar el pixitxi li estan crean ansietat. Li passarà com a l'Etoo l'any passat.
Ranka: Afinat. Tot i que no va aparèixer massa, va ajudar en defensa quan tothom es quedava de palomero adalt i va marcar l'empat en el temps de descompte.