dimarts, d’octubre 24, 2006

Segueix la ratxa.

Tot i haver millorat en el joc respecte el primer partit, el resultat ha estat el mateix: derrota.

Partit trist el d'aquesta nit al municipal de Palau entre l' Spartak d'Aiguaviva i el Joga Bonito, que ha acabat amb un clar però enganyós 2-0, escoltant-se els primers xiulets de l'afició cap el seu equip.

El partit ha començat molt bé pel nostre equip (segurament degut al canvi d'esquema 1-3-3) ja que s'ha dominat la primera part de principi a fi. Pocs minuts després de l'inici del partit, el golejador de la passada jornada Batigol s'ha quedat sol davant del porter i en comptes de col.locar la pilota a un cantó, li ha fotut un puntxot enviant la pilota darrera la pista d'atletisme. No sempre serà festa.

També han tingut el seu moment de glòria fallant ocasions cantades:
Carles M: Control d'un gran passe de Josep P. i quan el més facil era posar-la dins, l'ha tirat al mateix lloc que en Batigol. També ha tirat una falta a la barrera.
Xevi: Passe de la mort de Marc G, control amb les seves parts i directe a les mans del porter.
Josep P: Gran rematada d'un servei de còrner que el porter desvia amb la punta dels dits i toca al travesser.

Yashin Ranka, inèdit a la primera part. Lo millor estava per arribar.

Molt animats per la gran primera part, s'ha començat la segona amb la mateixa tònica.
Ha durat 5 minuts.
L'Spartak començava a arribar i en Ranka a tocar les primeres pilotes. Algú a la banqueta ha fet el següent comentari: "Aquests arribaran una vegada i faran gol". Jugar a futbol no en sabrem gaire, ara, de fer pronòstics som uns cracks. L'Spartak ha aprofitat que decidíssim fer 3 canvis de cop en un saque de banda a favor nostre aprop de l' àrea d'en Ranka, per fer l'1-0. Patètic. Ni ells s'ho creien.

Centrem, perdem la pilota i a la jugada següent, pengen la pilota a l'olla, en Payan se l'empassa i el davanter de l'Spartak remata amb el cap a les toves mans del nostre porter, que incomprensiblement no la pot aturar i se l'introdueix dins la porteria. 2-0 i cap a casa.

A sobre, l'equip va haver de patir les amenaces i provocacions de l'àrbitre, que van acabar per "desquiciar" a més d'un amb frases com: "si segueixes protestant no jugaràs la setmana que ve" o el ja famòs "mmmm ... et trencaré la cara, soc perillós". Quin inútil.
Ara, més burro va ser el jugador que van expulsar per entrar en aquest joc i posar-se al seu nivell (no es revela l'identitat de l'expulsat fins que es conegui la sanció, ja que no sabem què posarà a l'acta en Guruceta).

En definitiva, 3 pts menys davant un rival que no va demostrar ser superior en quan a joc.

L'1 x 1:

Ranka: Espectador. Inèdit a la primera part, va fallar en el segon gol.
Albert F: Correcte. Es va entregar corrent tota la banda (que no s'enfadin els de l'Skonto).
Josep P: Lesionat. Va tornar a fregar l'expulsió amb unes mans a la primera part i no va arribar de cap al segon gol de l'Spartak. Es dubte pel proper partit degut a una estrebada.
Litus: Pulmó. Va sobrat físicament. El millor del partit.
Marc G: Perillós. Va desbordar per la banda esquerra tant a la primera com a la segona part.
Marc M: Segur. Va aportar tranquil.litat defensiva i es va incorporar a l'atac quan va poder.
Ivan: Voluntariós. Ho va intentar tot però no va tenir sort.
Carles M: Gris. Segueix buscant el seu lloc. Ha tirat 2 faltes que no han anat ni a porta.
Xevi: Perdut. Encara no sabem de què juga però com a mínim ho intenta.
Marc B: "Fallón". No va tenir el seu dia degut a que físicament no estava al 100%.

Pròxim partit, dilluns que ve a les 22h contra "Nou i el Xava".