dimarts, d’octubre 17, 2006

Benvinguts!!!


Hola a tots!!
Aquest serà el blog del nostre equip. Aquí anirem publicant tot el que envolta el torneig: resultats, classificacions, fotos, cróniques... o tot allò que hi tingueu a dir.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona idea lo del BLOG.

Respecte el partit del dilluns dir que es van fer 3 pals i un gol fantasma. I que els seus dos gols els vam regalar nosaltres aixi que amb un mica de sort potser el resultat hagues sigut diferent. Tal com va dir algu, no recordo qui, hem de sortir mes a esperar a casa nostre que anar a l'atac desesperadament... PEr altra banda crec q per ser el primer partit lo positiu es que nomes podem millorar :)

Anònim ha dit...

Després de l'espectacle d'ahir contra el Chelsea crec que l'individu de la foto del blog, alias ronaldihno, és un clar exemple del nostre equip...fora de forma, poc humil, poc treballador, superat, lent.....un exemple clar de lo que hem de canviar nosaltres.

Anònim ha dit...

batiprova

no sé com funciona això. Des del partit que crec que som uns ....

Anònim ha dit...

Avui volia fer campana, no em trobo gaire bé,....però amb aquest col·legiat... buff

MB

Anònim ha dit...

Xevi D.
Sincerament em pensava que ahir si que guanyaríem. A més, estava segur que hi hauria un allau de e-mails comentant que la victòria era en gran part deguda a la meva absència...

Ens em de posar les piles o no podrem entrar en la fase decisiva. Com a mínim hem de superar el meu antic equip. :-)
Ja no tenim més marge d'error!

Anònim ha dit...

Crec que vam fer una gran primera part on només ens va faltar el gol,tenim greus problemes per posar-la a dins.....la pilota. A la segona part vam perdre els papers, canvis mal fets i a destemps, protestes inútils al desgraciat de l'àrbit, baixada física,precipitació....un desastre.
Som com som com diuen els d'ERC.

Anònim ha dit...

Colla d'evejossos!!!!!

Anònim ha dit...

Només ens faltava aixó!!!!aquest individu anomenat Zizou no hi enten res de futbol, lo més rodó que ha vist en sa vida és un meló....i no entraré en els atacs personals pq nosaltres parlem en el camp....a vegades massa i tot.
Aquest xixarelu no ens fa cap bé i considero que el moderador tindria que censurar els seus missatges o aixó acabarà malament.