dimarts, d’octubre 17, 2006

Primera derrota.

Primer partit oficial del Joga Bonito i primera derrota per 2-1.

El potentíssim rival va ser l' Skonto de Risa, equip que l'any passat va quedar dels 4 últims de la lliga. O sigui, una banda. Tot i el bon escalfament que va fer l'equip (menys en Xevi D que com sempre va arribar tard) vam sortir una mica adormits fins que el golejador de l'equip, Batigol, va encertar amb un punxot al límit de l'àrea. Era el 0-1.

Al anar per davant al marcador i veient la categoria del rival, ens pensàvem que ja estava tot fet i que guanyariem "de calle". Doncs no. En la jugada més tonta del partit i en un "despiste" defensiu, la pilota va entrar tota sola i poc a poc fins dins la nostra porteria. "Yashin" Ranka no va poder fer-hi res. Amb l'1 a 1 s'arribà a la mitja part.

Més apassionant va ser la segona part. Només començar l'àrbitre es va empassar un clar penal del nostre porter a un davanter de l'Skonto. No només li va fer falta sinó que el va retenir a terra uns 20 segons. Als pocs minuts, l'Skonto marcaria el segon.

A partir d'aquí va ser un continu d'oportunitats del Joga Bonito fins que en un contraatac, Merino (l'home més perillós de l'Skonto) va provocar un clar penal comès per Danés. Gràcies a l'intimidació del nostre porter i a que l'àrbitre el va fer repetir, l'Skonto el va fallar.

A la jugada següent es va produir la polèmica del partit. Merino i Litus es van encarar suposadament per unes paraules que el nostre defensa li va dir al rapidíssim davanter i va provocar l'expulsió d'aquest últim. Els que eren aprop van sentir no se què d'un familiar seu. En Litus no va voler fer declaracions.

Tot i jugar amb un home més, vam ser incapaços de moure el marcador degut també als pals i al gol legal que l'àrbitre ens va anul.lar.

L' 1 x 1:

Ranka: Contundent. Va poder fer més en el 1r gol però ho va arreglar amb el penal.
Litus: Polèmic. Protagonista de la trifulca amb en Merino.
X. Danés: Lent. En Merino el va guanyar per cames.
Albert F: Promet. Tot i ser el seu primer partit va mostrar qüalitats.
J. Payan: Inèdit. Casi frega l'expulsió a la primera part amb una entrada a destemps.
Marc M: Constant.Va jugar al mateix ritme (?) tot el partit.
Marc Gri: Lluitador. Va ser dels pocs que es va entregar físicament.
Ivan: Incisiu. Va portar perill en atac sobretot a la primera part.
Xevi: Voluntariós. Va posar-hi ganes i va estar apunt de fer el gol de l'empat.
Carles M: Desaparegut. Mai va trobar el seu lloc al camp.
M Bataller: Golejador. Va marcar en una de poques ocasions en què va apareixer.

Pròxim partit dilluns que ve contra l'Spartak d'Aiguaviva.