dijous, d’octubre 26, 2006

Declaracions del nou fitxatge.

Companys, el porter titular ja és aquí. Només aterrar del Vietnam ja ha rajat:

"Ostres, ostres tiu, de jugar veig que no millores, tampoc veig que facis gols, però el tema del blog es molt currat. Un 10.
Respecte l'equip veig que continua la ratxa de l'estiu, però tranquils ja arrivo amb l'orquesta (la guitarra sota les cames), per solucionar tots els vostres mal de caps. Amb la meva incorporació guanyareu un jugador vítal: Ranka Power (llàstima que només durarà un parit: l'expulsaran ràpid).
Bé doncs, ens veiem dilluns que bé, llàstima de que ja comencem a perdre 2 partits. Ara ja em sentireu a dir, es clar vinc jo i guanyem, je, je..."

Hi ha tant de sobrat en aquest equip. L'única veritat de tot el què diu, és que en el pròxim partit tindrem al "Torpedo Müller" Ranka a davant per trencar la sequera golejadora.
Que bueno que viniste!!!!

Resposta d'en Litus al llegir la notícia:

"Que deu ens agafi confessats, en Joan a la porteria i en Ranka de gol.lejador. Al menys hi haurà algú que posarà la cama... i a la porteria.... que vols..... tenim el que tenim..... només de pensar que el pròxim dia guanyarem tot i jugar sense la nostre estrella i tenir que aguantar en Xevi, en Joan i en Ranka que farà els gols... no es podran aguantar i serà insoportable!!!!"

1 comentari:

Anònim ha dit...

Xevi D.:

Que en Litus sigui l'estrella de l'equip demostra que realment hem de millorar i molt!!! I es comença a entendre que portem dues derrotes consecutives...

Símil: és com quan l'estrella del Barça enlloc de ser en Messi, en Ronaldinyo, l'Etoo,... l'estrella és en PUYOL!!!