divendres, d’octubre 27, 2006

Punyalades sense pietat.

Era qüestió de temps. En aquest equip sempre s'ha rajat a l'esquena dels demés i heu tardat poc a tornar-hi. Tenim un aficionat (no és conya) que ens segueix i que ens ha donat la seva visió dels nostres mals.



"Després d’haver llegit la crònica i els comentaris post-partit, tinc la impressió que el vostre problema són els davanters.

Poca cosa cal dir respecte en Josep. Però si tenim en compte que va començar a jugar de davanter i que poc a poc ha anat endarrerint la seva posició en el camp... Potser li convindria endarrerir-la una mica més i mirar-se els partits des de la banqueta.

En Batigol ha perdut la seva millor arma, la velocitat. A més, el camp se li fa llarg i quan arriba a l’àrea rival ja està totalment desfondat i només té esma per etzibar un punxot amb els lamentables resultats que tots coneixeu.

I tu, que quan no et fas mal a un genoll te’n fas a l’altre. Tenir-te d’home gol ofereix tantes garanties com tenir-hi en Darío Silva."

Zizou.

Més en la seva línea l'opinió d'en Xevi D:

"Que en Litus sigui l'estrella de l'equip demostra que realment hem de millorar i molt!!! I es comença a entendre que portem dues derrotes consecutives... Símil: és com quan l'estrella del Barça enlloc de ser en Messi, en Ronaldinyo, l'Etoo,... l'estrella és en PUYOL!!!"

Totalment d'acord Xevi. Ho hem entès tots perfectament menys en Litus, es clar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

On està el moderador ???!!!!

No es poden escriure aquestes crítiques anónimes !! i menys publicar-les tan fàcilment !

Per cert, que consti en acta, jo he fet una aposta que el moderador no ha publicat !!



Bati.