dilluns, d’octubre 30, 2006

L'aposta d'en Batigol.

A veure si animem una mica mica el partit d'avui... Mireu el que ens proposa en Bati:

"Estic bastant emprenyat !!! i molt d'acord amb un comentari que va fer en Litus al acabar el partit,...han passat uns quants anys de la nostra millor època, però no és normal el que ens passa (exepte algun cas que l'hem d'entendre....).

Prometo que el proper partit la posaré a dins com a mínim una altre vegada i si no és així us pagaré una ronda (birra) a tots els que juguin el pròxim partit. Ho prometo !"

Qui accepta el repte?? Jo per descomptat que sí. Ja oloro la cervesa... Es més Marc, si en fas un te la pagarem nosaltres.

A part de l'aposta he rebut un allau de crítiques sobre els comentaris d'en Zizou. Els més sagnants són els següents:

Josep P:

"Només ens faltava aixó!!!!aquest individu anomenat Zizou no hi enten res de futbol, lo més rodó que ha vist en sa vida és un meló....i no entraré en els atacs personals pq nosaltres parlem en el camp....a vegades massa i tot. Aquest xixarelu no ens fa cap bé i considero que el moderador tindria que censurar els seus missatges o aixó acabarà malament."


Marc B:

"On està el moderador ???!!!! No es poden escriure aquestes crítiques anónimes !! i menys publicar-les tan fàcilment !"

Visca la llibertat d'expressió!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Llegint el e-mail he de donar la rao a n'en Carles.
El que deia en Marc era que sinó marcava pagava la ronda!!!

De totes maneres he de dir en el seu benefici que ens va convidar als que vàrem arribar a les barreques!!! (que per cert, vàrem ser molt pocs).

PD: Per fi, la primera victòria.