divendres, de gener 05, 2007

Ja torno a ser aquí!!!

Hola de nou a tothom. Com vau poguer veure per la tele, tot just ahir vaig poguer arribar del Brasil degut a uns petits problemes amb els enllaços aeris. Masses coses haig d'explicar i no se pas per on començar...


Primer de tot Bon any a tothom i espero que les festes us hagin anat bé. Què tal els turrons?? Ho dic per tots aquells que us va costar tant agafar el ritme físic (de fet algún no el va acabar d'agafar mai...). Em sembla que aquest "paron" nadalenc ens haurà fet més mal que bé.

Pel que fa a l'equip, només desitjar que comenci l'any com el va acabar: amb VICTORIA!! Quin gran partit l'últim de l'any!! 11 a 1!! Som una màquina ofensiva. No vam tenir pietat del rival. Vam aconseguir l'ascens per la porta gran amb un futbol d'elit.

I una merda, va ser un partit patètic que no es mereix ni una miserable crònica. Per començar el rival es va presentar amb 6 jugadors, nosaltres vam sortir de sobrats com sempre, als dos minuts una gran jugada (cagada) compenetrada entre l'Ivan i en Joan va significar el gol de l'Efes Micro, fotia una fred de collons, vam començar tard i no vam poguer veure la 1a part del Barça... Sort que després vam anar a fer un sopar de germanor i va acabar bé.


El partit només va servir per moure una mica les estadístiques. Els gols els van fer: Ranka (3), Carles (3), Danés (2), Marc G (1), Ivan (1) i Marc M (1). Això sí, aquest últim va ser un gol olímpic. Ara, em sembla que en Marc va centrar al segon pal i mira, cap a dins...


ESTADISTIQUES:






































RESULTATS I CLASSIFICACIO 10a JORNADA:
Be, un cop acabada la primera volta per nosaltres i vistos els resultats que s'han donat fins ara, acabarem la lligueta en quarta posició, el que ens dona plaça d'ascens i fixa el nostre proper partit pel dimarts 16 de Gener a les 22h contra el 5è classificat del Grup d'Or. A partir d'ara els partits seran d'eliminatòria directa. Si perdem quedem fora fins el Febrer quan començarem de nou la Lliga al Grup d'Or.