divendres, de gener 19, 2007

A quarts per la porta gran.

El Joga Bonito aconsegueix el passi a quarts amb una gran primera part on va sentenciar el partit.

Tot i els mals rollos de la setmana, l’equip va sobreposar-se i va demostrar que és una pinya. Lluny de demanar explicacions a en Litus pel seu comportament, se’l va acceptar com un més tot i que va castigar-lo amb la suplència inicial.

Amb l’única baixa d’en Xevi G (malgrat l’intent d’un integrant de la plantilla de difondre un hora d’inici de partit errònea per a que algun jugador no arribés a temps) deguda un cop més a les classes de Capoeira, es va iniciar el partit amb forces dubtes i amb una ocasió de gol del Josep Llorens en que el seu lateral en una incorporació a l’atac (d’aquelles que els nostres laterals també n‘haurien de fer i no fan gairebé mai) va fer un xut desde fora l’àrea enviant la pilota al pal tot i l’estirada “felina” del nostre company i amic Joan. A part d’aquesta i un altre contracop en el que l’home més “dur” de l’equip, l’Ivan, es va guanyar una tarjeta groga, en Joan Guitarres no va patir més.

Nosaltres de mica en mica anàvem arribant adalt. En Rankakiller primer amb un parell d’ocasions en que va estar un pèl lent i en Carles M en un xut alt que va provocar l’indignació d’en Xevi D per no haver-li passat la pilota a ell que estava tot solet. Fa un parell de gols i es pensa que sempre serà festa.

A partir d’aquí el partit seria controlat pels blau-vermells. En un error defensiu de l’equip contrari, el pixitxi de l’equip Carles M va arreplegar l’esfèrica a prop de l’àrea rival i va “engaltar” un potent xut que va acabar a l’escaire esquerra de la porteria del Josep Llorens. 1 a 0 i l’eliminatòria ja començava a estar encarrilada.

Arràn del gol, el domini del Joga va ser aclaparador, sobretot després d’una gran jugada individual de l’altre davanter de l’equip, Batigol. Aquest va encarar el porter i va provocar una falta perillosíssima vora l’àrea.Vist com havia anat l’execució de la falta anterior per part de l’Ivan (pobre, un dia que li deixem tirar-ne una i a sobre rajeu), en Carles M , acostumat a aguantar la pressió en els moments difícils, es va decidir a xutar-la. Golàs i 2 a 0. L’estadi es venia abaix.

La “puntilla” arribaria un minut abans de la fi de la primera part. En una gran passada milimètrica del golejador de la nit desde més enllà de mig camp, va servir a en Batigol per aprofitar la seva velocitat característica i definir amb gran seguretat sobre la sortida del porter rival. 3 a 0 i cap a quarts de final.

Conscients de la superioritat al marcador vam tornar a caure en els nostre error de sempre: sortir confiats i anar de sobrats. Fet que va aprofitar el Josep Llorens per fer el 3 a 1 quan tot just es portaven 10 minuts de 2ª part. Minuts abans però, en Rankakiller va deixar el seu “regalet” de turno al jugador més alt de l’equip contrari. L’àrbitre el va advertir seriosament.

Només centrar de migcamp, l’Ivan va crear una jugada del no rès i va fer una precisa pasada a en Carles M que estava desmarcat, el qual amb una gran sang freda va resoldre amb un tir ajustat a la dreta del porter. Hat -trick, 4 a 1 i tornava la tranquil.litat.

Tots sabíem abans de començar el torneig el què suposava fitxar a un porter com el que tenim. Es bon nano, ve sempre als sopars, diu que sap jugar a la botifarra, té una guitarra, és un mestre col.locant barreres, sap fer parades a mà canviada… ara, el que no sabíem encara és que si no hem sopat abans d’anar a jugar, el tiu té gana i s’afanya a sacar de porta tot el que pot. Es igual que estiguis desmarcat o no, ell te la passa. I sinó al rival directament. Va per feina. Deu pensar, si “saco” ràpid, el partit s’acabarà més aviat i podré arribar abans al Suca–Mulla. Quin crack!!!!!!

Una d’aquestes passades, ens va agafar amb els pixats al ventre i ens van fotre el segon. 4 a 2 i a patir de nou. Sort que va tornar a apareixer en Bati. Sempre apareix quan més se’l necessita, ja sigui quan busques algú per fer una cervesa o per a que t’arregli el PC, ell no falla mai. Com que el seu porter estava adelantat a migcamp, en Bati, amb un toc inte.ligent va enviar la pilota al fons de la xarxa i va finiquitar el partit establint el definitiu 5 a 2.

Ja som a quarts de Final Zizou!!!!!!


L’1 x 1 Patrocinat per Patates Braves Joan:

Joan: Animador. Es únic. Allà on va jugar dóna espectacle. Mai pots donar un partit per guanyat quan ell és al camp.
Xevi D : Enfadat. Va demanar el canvi perquè segons ell no li passàvem la pilota. De petit feia igual…
Marc M : Lesionat. Va acabar demanant el canvi degut a una torçada al turmell.
Josep P : Amonestat. La seva duresa característica li va comportar una altre tarjeta. Casi lesiona a un jugador a la 1ª part.
Marc G : Sacrificat. Li va tocar ballar amb la més lletja. El seu habitual joc per les bandes es va diluïr per haver de marca l’home més perillós i ràpid de l’equip rival.
Albert F : Polivalent. Fins i tot en Huelamo està sorprès del rendiment d'aquest nano.
Litus : Absent. Semblava que tenia el cap molt lluny d’aquí. Encara no ha trobat comprador per la taula de surf.
Ranka: Afogat. El “paron” nadalenc li ha passat factura. Sense sort.
Batigol: Decisiu. Va fer dos gols i la falta del segon. Es va tornar a veure el Bati dels millors temps.
Carles M: Immens. Segons definició Enciclopèdia Catalana: Tan gran que no es pot mesurar, molt gran.
Ivan: Elegant. Va ser l’enllaç entre la davantera i la defensa. Va sapiguer fer faltes quan calia.
----------------------------------------------------------------------
Proper partit dimarts que ve a les 22h contra el Lokemotiva.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Et faré un comentari: CABRÓ!!!