divendres, de gener 12, 2007

Litus contra l'espasa i la paret.


Apareixen noves dades sobre l'affair Puigcerdà. En Litus, lluny de l'arrepentiment pels fets ocorreguts, a sobre xuleja sobre els excessos que ell i els seus companys (algun dels quals també és integrant del nostre equip) van cometre la nit de Cap d'any a la població de la Cerdanya.


Litus:

"Uffff sort que no has parlat de les drogues i no has dit noms, de totes maneres MOLTES GRACIES... les fotos de la nit no cal que te les passi per que n'hi han i de bones, segur que el THE SUN ja les deu tenir a bon preu clar...

el que puc dir es que "Tot el publicat es mentida i que ens agradem molt."

Veig que has començat l'any amb força, traïdor... posaré a treballar els meus investigadors. De nou moooooltes gràcies."

Molt bé, a sobre de no reconeixer que el que van fer està malament i que no és digne comportament d'un jugador que vesteix la samarreta del Joga Bonito, a més recorre a l'insult fàcil.

Doncs ja que no vol aportar llum sobre els fets i a sobre els nega, el diari sensacionalista anglès "News Of the World" publicarà en la seva edició de demà, una extensa entrevista amb dues turistes angleses que van ser a la festa de Cap d'any que van montar els nens i de la que n'avancem un petit retall i la foto de les "senyoretes":



Samantha: Ui sí sí, hi tant que hi vam anar, va ser divertidíííssim. Hi va haver de tot. I quan jo dic de tot vol dir de TOT!!


Ginger: Hi tant!! Va ser un desfasse. Ara, ens havien parlat molt d'un noi que li diuen Litus i no sabem pas perquè té tanta fama. Li vam tirar els trastos varies vegades i no ens va fer ni putu cas. No ens havia passat mai. Més tard, un noi que es deia Xevi ens va explicar que ja res és com abans, que en Litus ara s'agrada amb algú. Quina pena... Sort que en Xevi va estar tota la nit per nosaltres dues, és tant maco...

En fi, sobra cap més comentari.

Pel que fa la La Lliga, aquest són els resultats i classificació fins el moment:






























I el quadre de Vuitens de Final ha quedat així:









Com podeu veure juguem el proper Dimarts 16, el que encara no és segur és l'hora ja que si l'Spartak guanyés el partit d'avui ens passaria i jugaríem a les 22h en comptes de les 21h.

Dilluns ho confirmarem i donarem l'email de la Samantha i la Ginger.

Anuncis Gratuïts:

Es ven taula i vela de Windsurf seminova. Preu econòmic. Ja no la faré servir mai més perquè agradar i surfejar no és compatible i no tinc temps per dedicar-hi. Interessats enviar email a: carlesb@grn.cat