dimarts, de gener 09, 2007

Escàndol a Puigcerdà.

Segons les informacions aparegudes ahir al tabloide anglès “The Sun”, varis integrants de la plantilla del Joga Bonito van ser vistos a Puigcerdà durant el cap de setmana de fi d’any. A més, un d’ells va ser enxampat esquiant “acompanyat” a les pistes d’esquí de Les Angles (França) quan segons el contracte que té amb el club està totalment prohibit practicar esports de risc. En concret es tracta d’en Litus.




Com es pot veure a les fotos, l’actitud d’aquest jugador a l’hora d’esquiar és totalment imprudent i posa en greu perill la seva integritat i la dels demés esquiadors. Mireu com li va quedar la cara a aquest pallús després xocar amb en Litus.


Es per això que el club s’ha intentat posar en contacte amb ell i demanar-li explicacions per aquests lamentables fets però no s’ha rebut cap resposta. Per tant, en una reunió de caràcter urgent celebrada aquest matí, la directiva del club ha acordat posar en el mercat d’hivern al mencionat jugador en el cas de que segueixi sense apareixer.

L’últim cop que va ser vist anava acompañat d’una jove com es veu a les fotos:




Demà es seguirà informant ja que el “The Sun” ha promès publicar avui fotos dels excessos que es van produïr a la festa de Cap d’any a Puigcerdà.