dimecres, de gener 24, 2007

Maleïts penals!!!

No va poder ser. El Joga Bonito va quedar eliminat als 1/4 de final per penals després d'empatar a 3 en un partit vibrant enfront el Lokemotiva.

L'història es va repetir. Igual que a la Lliga, teníem el partit guanyat i fora de temps ens van fotre el gol de l'empat. Quina llet que tenen. I a sobre fotia un fred que pelava, és el que té jugar contra un equip rus al mes de Gener.

El partit ja no feia gaire bona pinta. Primer, al sopar previ només hi van assitir 3 jugadors (Batigol, Marc M i Carles M) i així no es pot fer pinya per afrontar un partit tant important. Després, l'equip va haver de sobreposar-se a les sensibles baixes de: Litus ( porto tot el dia amb fred, calor, mal de cap... no se què cony em passa, si em trobo una mica millor ja miraré de passar), Xevi G (lo de sempre...) i Marc G "l'ermità" (com que viu incomunicat adalt d'una muntanya no se li va poguer recordar que hi havia partit).

Amb aquest panorama només hi havia una opció: renunciar als nostres principis i posar l'autobús. Va anar de conya. Ni la mateixa squadra azurra practica un catenaccio tant perfecte com el que vam fer dimarts. La primera part va ser d'ensomni. La llei del mínim esforç. Tancats com uns covards a darrera i en la primera aproximació a l'àrea rival, en Rankakiller es va quedar sol davant el "guardamalles" i el va afusellar. 1 a 0 i a pujar a l'autobús un altre cop.

El Lokemotiva no sabia que fer. La pressió que feiem al nostre camp era asfixiant i no podien fer tres passades seguides. Fruit d'aquesta lluita constant, en Carles M va robar l'esfèrica a un defensa rival i amb la seva velocitat característica es va presentar a l'àrea rival i definint com és habitual. GOL amb lletres majúscules (per l'escaire segons en Joan. Gràcies). No s'ho podien creure (ni nosaltres, siguem sincers). Com es pot fer tant poc en un partit i anar guanyant 2 a 0?? Que li preguntin a en Capello.

En una petita fisura en el nostre sistema defensiu, el Lokemotiva va poguer lligar una bona jugada i plantar-se davant en J Valdés, el qual va haver d'arriscar i fer mans fora l'àrea, infracció que li hagués pogut suposar la vermella directa. Sort que l'àrbitre va ser benèvol. Groga i gràcies.

I podia haver caigut el tercer si en l'últim minut de la primera part, en una jugada individual de Carles M que li va permetre assitir una pilota d'or amb la paraula GOL escrita en ella, a el Killer de l'àrea, aquest hagués definit. Era la sentència definitiva. No va poder ser. El porter va aturar les nostres esperances. Comencaven a veure's símptomes del que passaria a la segona part.

Recordar també, que en Xevi D va fer una entrada a destemps i va veure una tarja groga i que en Batigol ens va deixar amb un canvi menys ja que es va lesionar al llançar-se massa efusivament al terra en una jugada defensiva. Estarà de baixa uns trenta dies. Com que no es cuida... Aquest últim fet sumat a que a l'Ivan li va venir un estrany mareig, va fer que juguéssim forces minuts sense cap canvi fent un esforç gairebé sobrehumà tenint en compte les nostres condicions físiques, que més tard ens passaria factura.

La segona part no va tenir història. Bueno sí, n'hi va haver una: "Crónica d'una mort anunciada". Malgrat la defensa numantina que vam fer de la nostra porteria tot es va enfonsar en una jugada on els jugadors Carles i Albert van pressionar erròneament massa amunt i van permetre una internada per la banda esquerra del Lokemotiva que acabaria amb un centre a l'àrea que remataria impecàblement en Marc M al fons de la nostra porteria. Primera estació del Via Crucis.

En aquest punt ja no podíem amb la nostra ànima. Desfondats, "como pollos sin cabeza" com deia en Toshack, sense fe, acollonits... Així arribaria el segon en un xut vora l'àrea en el que el nostre porter no hi va poder fer res (o sí?). Segona estació. Aguantaríem set minuts fins el final?

Es en aquests moments és quan un equip ha de demostrar si és gran o no. Ens vam sobreposar a les adversitats i en una falta provocada per en Carles i magistralment llançada per en Marc M va permetre a en Xevi D (que venia amb velocitat (?) i empenta desde darrera) fer un golàs de cap que va deixar al Lokemotia i l'estadi glaçats. L'eliminatòria era nostra. Segons l'àrbitre només quedaven 20 segons.

Massa temps per a nosaltres. En Ranka va fer una falta a destemps a un 5 metres de la nostra àrea perquè amb els seus càlculs ja havíen passat 10 vegades els 20 segons. Es veia a venir. Barrera de tres i en Joan vigilant el pal del porter. El jugador del Lokemotiva la va clavar per l'escaire. 3 a 3 i serien els penals qui decidirien. Tercera estació.

"La suerte estava echada". Quan hi ha una tanda de penals i veus que la gent dissimula quan s'ha de decidir qui els tirarà... malament. De seguida en Carles va asumir la responsabilitat (a qui cobra més se li exigeix sempre més), l'Albert va dir que si ningú volia ja en tiraria un ell i en Josep que no va dissimular prou li va caure el tercer. Quina putada.

Així va anar el tema:

1r penal Lokemotiva: GOL 1-0 (en Joan no hi va poder fer res)
1r penal Joga Bonito: Carles GOL 1-1
2n penal Lokemotiva: GOL 2-1 (en Joan no hi va poder fer res)
2n penal Joga Bonito: Albert GOL 2-2
3r penal Lokemotiva: GOL 3-2 (potser ser sí que podia haver fet alguna cosa més en algún)
3r penal Joga Bonito: el xut d'en Josep va anar a parar al niu d'un mussol que dormia plàcidament en un arbre a uns 30 metres de la porteria, provocant-li la mort instantànea. Sort que el regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament ja no corria per les instal.lacions...

Estació final i crucificats.

"Moraleja":

El pitjor no és perdre sinó la cara de tonto que se't queda.
i
Som un equip petit i "malavingut".

L'1 x 1 patrocinat pel Calendari de l'ermità :

Joan: Correcte. Aquest cop per sort nostra no va ser decissiu.
Josep: Entusiasta. Va encomanar la seva seva entrega als companys. Va posar-hi la cama (veure foto al final). Tema penals ja ho hem dit tot.
Marc M: Kaiser. Semblava en Beckenbauer que va haver de jugar la final del mundial 74 amb l'espatlla embenada. Ell, lesionat al turmell, va fer el mateix per l'equip.
Albert: Pulmó. Un cop més va matenir amb opcions a l'equip. El club ja li ha presentat un proposta al seu representant per renovar-lo.
Xevi D: Entregat. Ho va donar tot (que ja és molt) i si li haguéssim passat més pilotes hagués fet més gols (segons ell).
Ivan: Indisposat. Va patir un estrany virus a l'estómac que no el va permetre jugar al seu nivell.
Carles: Elegant. Va continuar amb la ratxa golejadora, va crear ocasions i va llençar el penal amb categoria.
Ranka: Intermitent. Va combinar encerts amb errades. Ens podia haver classificat.
Batigol: Testimonial. Es va petar d'adalt abaix als 5 minuts de ser al camp. Es dubte pel començament de Xampions al mes de Març. Vindrà als sopars igualment.

Així li va quedar la cama a en Josep després del partit. Es un home que hi deixa la pell. (foto real)

Pròxim partit divendres 9 de Febrer a les 21h contra Nou i el Xava.