dimecres, de desembre 20, 2006

Falta tensió!!!

Què nois?? Recordeu que demà ens ho juguem tot?? Que va. Passotisme total. Per crear una mica de polèmica ha tornat en Zizou. A veure si la gent reacciona...

La Columna d'en Zizou:

El JB afronta el partit més important de la temporada i l’ambient dins el vestidor no és el mes adient. Els últims resultats han reobert antigues ferides i els retrets entre companys comencen a ser massa habituals.

I tot el problema rau en les rotacions. S’ha confeccionat una plantilla massa àmplia i, per tal de que tots estiguin contents, els jugadors es reparteixen els minuts equitativament. Aquest plantejament ha resultat encertat quan l’equip s’ha enfrontat a rivals de dubtosa entitat. I en aquests partits tothom ha tingut els seus minuts de glòria (expulsió per insultar a l’àrbitre, provocar l’expulsió del sogre, marcar el pròpia porta, no posar barrera en les faltes, fer un penal tonto, fer-ne dos encara més tontos!!, fer un “assaig” digne del torneig cinc nacions...).

Ara bé, quan es tracta de rivals de certa qualitat, les rotacions han jugat en contra del JB. Els partits decisius els han de disputar els jugadors de més qualitat de la plantilla i les rotacions s’han d’ajornar fins a un altre partit menys compromès. No pot ser que jugadors que no aporten res a l’equip disputin els partits claus de la temporada.

I si el que manca en la plantilla és qualitat, caldrà recórrer als jugadors més compromesos. Però tampoc cal confondre compromís amb violència (ja sigui física o verbal), doncs en aquests casos el més habitual és acabar amb un o més jugadors expulsats. Per tant, els jugadors que fins ara no han rendit no han de ser inclosos en la convocatòria pel proper partit.

Per variar no hi puc estar d'acord. Qualsevol jugador que vesteix la samarreta blauvermella del nostre equip, té qualitat prou demostrada per jugar els minuts que calguin. En aquest equip no hi han vaques sagrades, i si anteriorment n'hi van haver, es van sacrificar.

RESULTATS I CLASSIFICACIO:

Bons els resultats que s'han donat fins ara. Amb un empat demà estarem classificats. Només destacar que hi va haver un error en el partit de la 1a Jornada Spartak Aiguaviva - Efes Micro. Ens van dir que havien quedat 0-3 i en realitat es va jugar la setmana passada amb el resultat del quadre següent (en groc els partits retrassats):