dijous, de desembre 07, 2006

Decepció final.

El Joga Bonito va empatar a dos contra el Lokemotiva en el primer partit en què disposava de tots els seus efectius i haurà d'esperar a la propera jornada per celebrar l'ascens.

Degut potser a la nova estadística de calers perduts que ningú vol encapçalar (eh Xevi?) o de que es tractava d'un partit clau per a les nostres aspiracions d'accedir al grup d'Or, la totalitat de la plantilla es va presentar al partit de dilluns. Al sopar però, ni la meitat. No hi ha pinya.

Amb tants jugadors disponibles i davant la por de quedar fora del set titular, tothom va escalfar i fins i tot es va fer un rondo!! A l'hora de començar, com que erem tants, ni tan sols sabíem com fer-ho per decidir qui jugaria i com fer els canvis, fins al punt de sortir a jugar amb tots els defenses sobre el camp. Sort que ens van avisar desde la banqueta.

El partit va començar amb forces nervis degut a l'importància dels tres punts, tot i així als pocs minuts en Batigol va estavellar un pilota al travesser gràcies a una rematada amb el cap. El Lokemotiva només arribava per mitjà de tirs llunyans sense massa perill.

Entre tant de canvi i massa respecte al rival, va fer que el Joga Bonito no pogués desplegar el joc a que ens tenia acostumats les darreres jornades i fos una primera part força aburrida. Sort que va apareixer el nostre company i amic Joan per arreglar-ho. En un xut llunyà del Lokemotiva a primera vista sense massa perill, el nostre "porter" va fer vista i la pilota es va "colar" per la seva seva dreta. Ens vam quedar amb un pam de nas. 0 - 1, resultat amb el que s'arribaria a la mitja part. Només destacar una tarjeta a en Marc M per una falta al mig del camp quan un davanter rival ja s'escapava.

La segona part va ser totalment diferent. Domini total del Joga davant un rival que es va limitar a tancar-se a la seva àrea i perdre temps. Seria quan faltaven poc més de 10 minuts per a la fi del partit, quan en una falta indirecta provocada per en Carles, l' Ivan la va tocar per en Xevi D que va xutar amb totes les seves forces, gepant en Ranka que passava per allà, desviant la trajectòria de la pilota i descolocant el porter. Gol amb l'esquena que suposava l'1 a 1.

Poc després, sense temps per reaccionar, en una bona jugada trenada del JB, l'esfèrica va acabar arribant al Killer de l'àrea, que amb un xut potent i col.locat no va perdonar. El tiu ni es va immutar. Fa la seva feina i punt. El Lokemotiva no s'ho podia creure.

A partir d'aquí ens vam tancar com vam poguer, inclús amb alguna falta a destemps com la d'en Josep Beletti, que li va fer mereixer la tarja groga. Diria que gairebé era taronja. En una d'aquestes jugades en Joan va posar en pràctica els consells d'en Menotti: no va posar barrera en un tir lliure directe força llunyà. La cosa va anar bé. El davanter, desconcertat, no va poguer agafar la referència de la barrera i va enviar la pilota darrera la pista d'atletisme.

Ja en el temps de descompte (cal que hi hagi temps afegit si el que ha perdut aquest temps és l'equip que va perdent? Segons l'àrbitre SI) i amb un xut de més enllà de 20 metres, el Lokemotiva empataria el partit en l'últim sospir. Quina pena. Ja estàvem classificats i ara haurem de patir.

Així es va quedar en Joan després del 2n gol.

L' 1 x 1 patrocinat per Cantades d'Havaneres Joan:

Joan: Cantaor. Va tornar a agafar la seva famosa guitarra.
Litus: Lateral. Es va limitar a funcions defensives. Ja no és en Litinho.
Marc M: Amonestat. Partit defensiu el seu trobant-se a faltar les seves pujades a l'atac.
Marc G: Constant. En la seva linea, amb més profunditat a la segona part.
Albert F: Sòlid. Treball constant al mig del camp.
Ivan: Distribuidor. Va ajudar a l'Albert en la direcció de l'equip.
Josep: Contundent. Va possar-hi la cama quan va caldre. Dur.
Xevi D: Precís. Va apuntar a l'esquena de'n Ranka per fer el primer gol.
Carles: Fosc. Com els llums del camp, només va brillar en un parell d'ocasions.
Xevi G: Eclipsat. El gran partit de'n Ranka el va eclipsar.
Bati: Lluitador. Va posar-hi ganes però no va ser el seu dia de cares a porta.
Ranka: Matador. Es com els vins, com més anys més bons.

Proper partit dilluns que ve contra el Líder Girvisa.