divendres, de desembre 01, 2006

Tot se'ns posa de cares!!

A manca dels resultats dels partit d'avui divendres, tot comença a pintar més bé. Sorprenents els que s'han donat fins ara (menys el nostre es clar):












I per tant, la classificació provisional queda així:



















Be doncs, com podreu comprovar només ens queden per jugar tres partits. I contra qui? Contra el primer, el tercer i el quart classificats!! Tela. A veure si ens posem les piles perquè si anem amb el plan del dia del Bar Okeanos, adeu ascens.

De cares a dilluns recordar-vos que juguem contra el Lokemotiva, que no sabem si jugarem al cap de gespa artificial o al de natural, que el partit és a les 22h, que qui vulgui hem quedat a les 20h al suca-mulla per preparar la tàctica i que qui hagi robat la pilota de dilluns passat la torni perquè sino no podrem escalfar en Joan, ok?

Pel que fa a la crónica de l'ultim partit veig que tots hi heu estat d'acord menys un. Tampoc en faig massa cas perquè és un que es creu molt bo i sempre s'està queixant. A més, com que fa una setmana va anar a Londres a provar pel Chelsea i no el van volguer, encara està picat. Mireu el que m'ha escrit:

"Carles: Lliure. Va jugar on va voler "portant perill constant" a la porteria rival = Increïble, veig que cada dia es poden aprendre coses noves de tu, "perill constant", no se si riure o plorar... ENCARA ENS AGRADEM!!"

Millor portar perill a la porteria rival que a la pròpia com fa ell no?

També hem de donar la benvinguda un altre jugador que ha decidit col.laborar en el blog. Ivan, ens tenies preocupats. Ningú sabia res de tu. Ens pensàvem que t'havies emprenyat per lo de l'autogol i que ja no vindries més.

"Desprès del meu auto-càstig pel autogol i de retrobar-me a base de molta meditació a mi mateix en el meu exili al Tibet ( 1 setmana d’angines), tornaré com en Terminator; perquè veig que a en Joan en dos partits només li han fet 1 gol i algú haurà de fer alguna cosa. De totes maneres veig que me perdut els dos partits més durs de la lligueta :) ; i no es per posar llenya al foc però en Marc te un pel de raó 7-0 ....... amb aquesta gent potser hagués marcat jo hi tot. Be doncs companys en veiem Dilluns"

Apa, un altre que desvirtua als rivals que em guanyat sense ell... Em sembla que també hi eres el dia de l'Skonto de Risa, no?

Per últim l'aportació setmanal del nostre "amic " Zizou. A veure si perdem algun partit perquè se li estan acabant els recursos. Ha ben perdut el nord aquest noi...


LA COLUMNA D'EN ZIZOU


Aviat s'obrirà mercat d'hivern i el Joga Bonita FC no hauria de desaprofitar l'oportunitat per reforçar les posicions que presenten més mancances:


- PORTERIA. La manca de competència ha acomodat a l'únic porter de la plantilla. Fins ara no ha demostrat la seva vàlua i li costa mantenir la porteria a zero. No mana a la seva defensa, que fins i tot li ha rematat amb molt d'encert. I durant els partits pateix importants llacunes de concentració i memòria que el fan errar constantment quan els seus companys li cedeixen la pilota.

- DEFENSA. Els laterals, sense cap tipus de criteri, pugen alegrament a l'atac deixant totalment descobertes les bandes per tal de que els rivals puguin entrar-hi sense cap tipus d'oposició, amb l'agreujant que quan es sumen a l'atac no creen el mínim perill. Defensivament no ajuden.
Els centrals no estan compenetrats. Són d'una lentitud alarmant i gairebé sempre són superats en velocitat pels atacants rivals. A més, entren a destemps provocant penaltis absurds. Tampoc garanteixen la sortida de la pilota i recorren constantment al "pilutassu" endavant.

- MITJA. El jugadors de mig camp no aporten res a l'equip i són l’origen de tots els maldecaps de l'equip. La seva tasca creativa brilla per la seva absència, no donen joc a la davantera ni s'incorporen amb perill a l'atac. Únicament fan passades horitzontals que massa sovint són tallades per l'equip rival, que aprofita per crear perillosos contraatacs.
Per altra banda, tampoc ajuden en tasques de contenció i només en rares ocasions aconsegueixen robar alguna pilota.

- DAVANTERA. Els davanters estan obsessionats amb el pitxitxi. Això seria bo si fossin resolutius de cara a porteria, però aquest no és el cas. Necessiten fins a 4 o 5 ocasions clares per aconseguir un gol i el seu egoisme els impedeix fer la passada al company que està en millor posició. En definitiva, pequen d'individualisme. Tampoc pressionen a la defensa rival, que pot iniciar les jugades amb absoluta tranquil·litat.

- ENTRENADOR. Encara no ha trobat el sistema de joc adequat i acostuma a equivocar tots els canvis.

PD: Com que mai he estat un cobard i no m'agrada amagar-me darrera una foto del tal zizou, dono la "cara" per si algun integrant de l'equip es creua amb mi i vol demanar-me explicacions pels meus comentaris.