dimecres, d’octubre 17, 2007

Victòria treballada.

El Joga, que només va poguer marcar en dues accions a pilota parada, suma la segona victòria consecutiva per 2 a 0 en un partit intens contra un Efes Micro ben col.locat, que va vendre cara la seva derrota.

Aclaració del cronista sobre la foto: La noia en qüestió és diu Victoria i està molt treballada. Ho dic per tots aquells reprimits que ja us havíeu pensat que l'havía posat perquè sí.

Seguim. Tot i les important baixes de l'Albert (visita d'un pacient) i d'en Ricky (anar a BCN a veure un nebot recent nascut), l'equip no va deucaure físicament i va plantar cara al joc de força i contenció de l'Efes.

El partit en sí va ser força dolentot, amb lluita al mig del camp i sense passar agobios al darrera. I més encara quan vam fer el primer gol al quart d'hora de partit, en un còrner tret per en Carles i rematat impecablement per en Josep amb el cap. Un gran gol que a la majoria ens va emocionar al veure que en Josep-Davanter encara no està acabat. Que segueixi així.

Amb aquest gol ens vam relaxar (com sempre) i ens vam pensar que ja estava tot decidit. Fet que va aprofitar l'Efes Micro per estirar-se i començar a apropar-se a la nostra àrea, però sense massa perill. Sense més incidències s'arribaria a la mitja part. Bueno sí, una rematada de cap d'en Ranka que va anar fora en un altre còrner.

La segona part començaria amb més perill. L'efes ens va estar apunt d'empatar en una descoordinació d'en Xevi i en Marc M, i en un contraatac en què la pilota va anar al pal. Sort que en Joan cobria bé la porteria. En mig de l'agòbio que passàvem, en una falta perillosa en contra nostra, en Carles (que aquest cop no es va poguer escaquejar de posar-se a la barrera) va rebre un pilotasso a les costelles que el va deixar estabornit uns moments. O ho va simular per perdre temps?

La qüestió és que gràcies a aquest pilotasso en Carles es va despertar (ja era hora) i en una falta provocada per en Ranka, va clavar la pilota al pal dret de la porteria rival després de superar la "tanca" defensiva i sense que el porter pogués reaccionar.

Segons en Xevi la falta va anar així: la barrera estava mal col.locada, el porter va fer l'estatua i va ser gol gràcies a ell (en Xevi) que es va emportar cap al còrner a un defensa que hagués estorbat la trajectòria de la pilota. Total, que el gol va ser gràcies a un seguit de circumstàncies alienes a en Carles. Que envejós!!

Remarcar també, que abans de la falta ja vam marcar el segon però l'àrbitre li va anular a en Bati, degut a unes hipotètiques mans que ell mateix suposàdament va fer. El nostre davanter li va perjurar que no les havia utilitzat...

En Ranka també va estar aprop de marcar al rematar una bona internada d'en Josep que li va fer el "pase de la muerte", però el porter rival el va poguer aturar no sense problemes.

En definitiva, victòria treballada (hi tant que ho esta!!) i tres punts valiosos per poguer seguir al capdavant de la classificació.


L'1x1 patrocinat per Òptica Danés, per veure-ho tot d'una altre manera:

Joan: Imbatut. Primer partit en tots els anys que el coneixem (i són molts!!) que queda amb la porteria a "0". Moltes Felicitats!! Ja tocava.
Xevi: Defensiu. Segur al darrera i nul en atac. El retorn de l'Ermità el va relegar a funcions més defensives.
Marc M: Imprecís. Les dues primeres passades que va fer van anar directes a la banda. A partir d'aquí, només es va dedicar a defensar.
Josep: Determinant. Per fi es va poguer veure aquell mític jugador del Roses que marcava gols de cap per tots els caps de la regional gironina.
Marc G: Emprenyat. Encara no està en forma. La banda de moment no és seva. Esta avisat pel proper partit i ja té calendari.
Ivan: Distribuidor. Tot i estar limitat físicament per un costipat i mal de cap, es va sacrificar i va donar tot el que va poguer. Dels pocs que s'oferia al mig de camp.
Carles: Executor. Llançament magistral de la falta del segon gol. Va liquidar el partit quan s'estava complicant massa.
Bati: Constant. Segon partit consecutiu i sense lesionar-se!!! Va posar-hi ganes a la primera part, sobretot presionant a la defensa rival, però va acabar el turrons aviat.
Ranka: Imprecís. Va tenir el gol aprop però no va poguer definir com ens té acostumats.



La Borsa del Joa Bonito:


Pugen:

- L'autoestima d'en Joan.
- Les jugades a pilota parada.
- La calitat de les pilotes. Aquest any una Nike.
- La fortalesa física de l'equip: cap lesionat de moment.
- El nivell de les excuses per no venir a jugar.

Baixen:

- El nivell visual del Suca Mulla.
- L'assistència al Sopar.
- El nivel de les excuses per no venir a sopar.



Proper partit divendres 26 contra Katakrak's.