dilluns, d’octubre 15, 2007

Sense pietat.

Inici espectacular del Joga en una temporada que promet. Partit sense complicacions contra una Futbol Troupe que acaba golejada per 7 a 1.

Si d'algo va servir el partit de dijous, a més dels tres punts, va ser per dissipar tots els dubtes que hi havíen sobre l'equip. Tot i l'important baixa de l'Ermità (que està que trina enviant sms a la penya) i en Litus, l'equip no se'n va resentir i va demostrar el perquè se'l considera un favorit al títol.

Els golejadors de la nit van ser: Carles 2 (un de penal), Ranka 2, Ricky 1, Bati 1 i Ivan 1. Ells, ens van fotre gol en l'única ocasió que van arribar. Es que el nostre porter estava una mica fred (per dir algo).



L' 1x1 patrocinat per Sopars a Bordils:

Joan:
Fred. No es va moure massa ja que no va tenir gaire feina. Lo millor l'escalfament.
Xevi: Ignorat. Tot i les seves pujades a l'atac, la resta de l'equip no el té en compte a l'hora de passar-li l'esfèrica per a que marqui algun golet. Ja era un fet que passava l'any passat. Potser per això segueix insistint en el fitxatge d'en Costa.
Josep: s/c. El que va fer durant tot el partit no és suficient per poguer fer-ne una valoració.
Marc: Dosificat. No va forçar més del necessari. No se sap si ho va fer perquè era el primer partit o serà la tònica de la temporada.
Ivan: Segur. Se'l va veure amb confiança amb sí mateix i en les seves possibilitats. Va marcar un gol de bandera per tot l'escaire.
Albert: Sencer. Va complir el principal objectiu que tenia: no lesionar-se. La punteria segueix igual de mullada que l'any passat. No hi ha res a fer.
Carles: Regular. Segueix marcant com l'any passat. Fluix físicament.
Ricky: Il.lusionat. Per ell, el sol fet de poguer jugar amb els jugadors del Joga Bonito ja és una fita que no es podia imaginar. Se'l va veure còmode però va pecar de masses canvis de joc. Com que encara no té agafades les mesures del camp de Futbol 7, la majoria van anar al marge del camp de Rugbi. A més, casi lesiona en Ranka amb una d'aquestes passades.
Ranka: Incombustible. Ha tornat amb força i eficàcia de cara a porta. Segueix sense escalfar el més nínim abans dels partits però no es lesiona. Va anar d'un pèl que no agredis un rival quan aquest li va agafar la cama i no el deixava còrrer. Ja no és el que era.
Bati: Lluitador. Va posar-hi moltes ganes per tal de callar algunes boques que el continuen criticant per la seva falta de continuitat. Les mateixes boques van comentar que només va marcar quan es va posar un jugador de porter. No es va trencar tot i que li podíen haver destroçat la cama en el penal que li van fer. L'ostiot es va sentir fins a Quart.


La Borsa del Joga:

Pugen:

- El retorn del Suca Mulla.
- La facilitat golejadora de l'equip.
- Les excursions de muntanya.
- Els sopars de grup.
- El servei del Suca Mulla. Que eficient.


Baixen:

- Els amics de l'Ermità.
- Els que encara a dia d'avui reclamen reforços. Nunca Mais!!
- Els que pugen a l'atac i després no tenen forces per tornar i li diuen a un company que baixi ell.
- El company que tampoc baixa.
- Els que diuen que venen a l'Excalibur i després no es presenten.
- Els que venen a sopar amb xandall perquè no tenen prou força de voluntat per dir que NO quan es diu per anar a pendre algo.


Reproducció dels SMS que envia L'Ermità: "Demà vindré ja ke us molesteu a avisar-me"

Proper partit dimarts que ve a les 21h contra Efes Micro.