dijous, d’octubre 04, 2007

Torna la Competició

Per fi!! Torna la Lliga i el sots-campió es posa les botes. El proper dilluns dia 8 arranca la nova temporada de Futbol 7 i amb un nou format de competició (veure quadre adjunt).




Serem 27 equips, distribuïts en tres grups de nou i és farà un lliga a anada i tornada. Un cop finalitzada, els tres primers de cada grup formaràn la divisió d'honor (el nostre objectiu) i es tornarà a fer una altre lliga d'anada i tornada. No va quedar clar si hi hauria temps per fer eliminatòries al acabar la Lliga. La durada del torneig serà d'Octubre a mig Juliol, ja que només es descansarà per nadal (2 setmanes) i setmana santa. Es jugaran 32 partits en total.

Tots els partits es celebraran al camp de gespa artificial i si se n'aplaça algun es podrà jugar els divendres de 19-20h. Els divendres ens pot tocar jugar partits a les 20h.

El sorteig dels grups es va fer ahir com si estiguessim a Mónaco fent-ne un de Xampions. Tela. Hi ha cada al.lucinat aquest any... Riurem molt. N'hi va haver un que va preguntar com pitàven els àrbitres!!! Sense comentaris. El sorteig: Més tela!!

Vam poguer evitar Josep Llorens i Fills, El 9 DC, Mon de l'Esport, Spartak d'Aiguaviva, Girvisa, Lokemotiva, Atl Minivolt, Kitepirinha... però ens va tocar (es veia a venir) Alfa Habitages!!! El morbo està servit. També estan al nostre grup, si la memòria no em falla: Efes Micro, Ktakraks i Suc de Tro. La resta són equips nous.

La mala sort va ser que no ens va tocar l'Skonto de Risa. Quina pena. No ens podrem venjar de la desfeta de l'any passat.


Notícies Breus Joga Bonito:

- L'única baixa de l'equip és en Capoeira. El mes de Juny va marxar al Brasil i a dia d'avui encara no s'en sap res.

- En Josep no ha passat el periode de prova al Chelsea. De fet, el verdader motiu pel que han fotut fora a en Mourinho d'Stamford Bridge, va ser el fitxatge d'en Josep. Al veure el primer entreno del nano... els van fotre a tos dos fora.

- L'únic fitxatge d'aquest any és un juvenil que promet molt: en Ricky. Caldrà veure si els veteranos de l'equip (Ranka i Bati) li deixen minuts a la davantera. De moment s'haurà de guanyar el lloc desde la banqueta.

- Per tal de preparar la temporada, només s'ha fet un entreno/amistós. Millor. Vist el nivell físic i tècnic del personal, val més que comencem la Lliga i que sigui el que Déu vulgui. Lo millor del partit, els dos canyos que en Ricky li va fer a l'Albert, i dos relliscades d'en Xevi D. Merci per venir a tots dos.

- Per pretemporada la d'aquests dos. Quin parell. Un començarà a tenir lesions musculars aviat i l'altre ha començat a perdre aquella punta de velocitat que feia tant de mal a les defenses rivals:


- L'altre jugador que també ens l'hem hagut de quedar, és en Litus. Ja estava traspassat al Girvisa però no va passar la revisió metge. Te el genoll i el cap fotuts. Serà baixa un mínim de 3 mesos pel genoll. Lo del cap és crònic.


Primer partit: Dijous 11 Octubre a les 22h contra Bar el Cercle/Futbol Troupe. Queda convocat també el primer sopar oficial al Suca Mulla i excursió posterior!!!