dimarts, d’octubre 30, 2007

3 "Kilos" en guarderia.

Aquest divendres l'espectacle no es va veure al terreny de joc sinó a fora. En un partit plàcid que anava sobre rodes amb un 3-0 a la mitja part, l'arribada d'en Bati a la banqueta a l'inici de la segona, va capgirar la tònica de l'encontre.

Tercera victòria consecutiva del Joga que el situa al capdavant de la classificació (es suposa, ja que a dia d'avui el GEIEG encara no ha enviat cap resultat), gràcies en part a l'efectivitat de cara a porta a la primera part i a la gran actuació del nostre porter. SI SI, ho heu llegit bé: GRAN ACTUACIÓ DEL NOSTRE PORTER. Actuació en el sentit de fer-ho bé, no de cantar com ens tenia acostumats. S'han acabat (de moment) les grans nits d'en Joan amb la seva guitarra.

Els gols a la primera part els van fer en Ricky, en Carles (tot el merit del gol va ser de l'Ivan que es va treure una passada de Ronaldinho) i l'Ermità (futur pare i que va anar a celebrar el gol amb la seva familia).

La segona part va començar amb la pàjara de turno: dos gols en contra en cins minuts. Un d'ells memorable gràcies a la col.laboració d'en Marc M. Es veu que comença a estar fart de fer hores a la feina...

Aquests dos gols junt amb el fet que a la banqueta començava a haver-hi ambient amb en Bati i en Litus, van fer que comencéssim a patir per la victòria. Sort que en la millor jugada trenada del partit, en Ricky va fer una gran centrada que en Josep va rematar impecàblement amb el cap. Segon gol amb la testa d'en Payo. Va ser un moment emotiu ja que per fi el seu fill va poguer veure un gol decent del seu pare, i aquest es va poguer treure l'espina de que el seu hereu el veiés perdre al Carrer Nou.

La victòria la remataria en Xevi amb un gol intrascendent a les acaballes del partit.

Ara, lo millor estava per arribar. Quan ja anàvem cap el vestidor, en Bati (no sabem que li passa) es va encarar amb un jugador rival quan aquest li va anar a demanar explicacions per un suposat insult (burro) durant el partit. En Bati li va contestar que ell no havia estat però que no tenia cap problema en dir-li burro a la cara... tela. Però, si en Bati no va ser, qui més hi havia a la banqueta? Algú que sovint tira la pedra i amaga la mà? Si home, comença per L i acaba per S. Hi va haver conspiració contra en Bati? S'investigarà.

Aquest incident va provocar que l'ambient s'enrarís força i ja es va notar al vestidor (entre en Bati i en Marc M) i sobretot al sopar (en Bati contra en Marc, l'Ermità, en Joan, en Xevi i en Ricky). Josep, vas triar el pitjor dia per no venir a sopar.

A part de les gambes poc fetes, la resta de sopar va ser un no parar contra en Bati: retrets per la seva baixa al partit, L'Ermità li va fer la confidència de que està embarassat i aprofitant que el petit va sortir a fer un cigarro, ho va deixar anar a la taula quan la resta no sabíem res. Quan el pobre ermità va tornar es va trobar un sonor aplaudiment enmig del menjador ple fins la bandera, seguit d'un brindis.

Arrel de l'embaràs de l'ermità, es va crear una discusió (incitada per en Xevi) que va acabar d'encendre en Bati. Aquest, de bona fe, va comentar el que costava econòmicament tenir un nen i que ell ho te tot guardat en un excel. La resta, en especial en Joan, se'n van fotre. En Bati, emprenyat amb rao per tota la nit que estava tinguent, va prometre que enviaria l'excel de la guarderia dels nens com a prova de tot el que deia.

D'aquí que no vingués a la sortida posterior a les barraques i anés cap a casa seu a enviar el següent mail a la 1:35 am:


"Bona nit a tothom, inclús als que no heu pogut venir al sopar.
Sincerament, a partir d’avui, no compteu amb mi per a cap sopar ni quelcom fora del camp. Sou una colla d’ignorants.
Per cert, si sou prous al camp i no cal ningú a la banqueta, aviseu-me, no vindré a tot córrer encara que sigui per veure la pena de la segona part d’avui i pagant 2.85 € d’autopista.

Sincerament, falta una mica de pinya, ... i d’alguna cosa més.
No vindré a cap sopar més del suca collons del mulla. Que tingueu sort.

Per cert, enhorabona per la Victòria.


Bati.


P.D. – Joan, adjunto gràfic de guarderia d’un fill. Comença a fer-te l’idea."


La veritat és que té rao en part del que diu. Desde la meva humil posició, crec que hi van haver jugadors que es van ensanyar excessívament amb el nostre davanter i ell no ha va parar a temps. Sort que unes hores més tard, va especificar les seves declaracions:


"Abans que hi hagi mals entesos, permeteu-me aclarir o especificar millor la frase que vaig escriure ahir a la ni: (allà on diu colla d’ignorants), va dirigida a :

- Alguns individus en concret
- Tan sols pel comentari sobre la ignorància del que els hi espera referent als nens.

Gràcies i salut a tothom.

Fins aviat si aquells individus no hi tenen res a dir."


En fi, nit mogudeta més fora del camp que no pas dins. Com va dir un, lo bo és que parlin de tu encara que sigui malament.


L'1x1 patrocinat per Guarderia Bataller, la més cara:


Joan: MVP. Most Valuable Player. El millor partit fins a dia d'avui. Va tenir els pals d'aliats.
Marc M: Polèmic. Va destapar la caixa dels trons amb en Bati i va canviar el rumb de la nit.
Ermità: Pare. Va ser un dia d'emocions pel petit. Se'l veu tan feliç...
Josep: Emocionat. Gran gol en planxa que va dedicar al seu fill que era present al camp.
Xevi D: Reivindicatiu. Degut a les crítiques que va rebre per ser nul en atac, va marcar un gol i al celebrar-lo, es va posar el dit a la boca fent callar a la gent. Serà flor d'un dia?
Albert: Indisposat. Un procés gripal d'estòmac li va impedir estar al màxim nivell. Tot i així, a les barraques ja li havia passat tot.
Ivan: Ronnie. Ha començat la temporada a un gran nivell. Què seria capaç de fer aquest jugador si estigués al 100 % físicament?
Carles: Enratxat. Tercer partit consecutiu marcant. Que n'aprenguin!!
Ricky: Inspirat. Va marcar i en va fabricar un altre. Demostra partit a partit el perquè del seu fitxatge tot i les crítiques malintencionades d'alguns.


No van jugar: Bati (motius laborals) i Ranka (partida anual de Pòker).


La Borsa del Joga Bonito:


Pugen:

- El mal rotllo a l'equip.
- En Joan i l'Ivan.
- Les paternitats.
- Les despeses de guarderia.
- Les partides de Pòker.
- Les "pàjares" després de la mitja part.

Baixen:

- Les gambes del Suca.
- El companyerisme.
- El nivell arbitral.
- Insultar als rivals durant el partit.


Setmana de descans que vindrà de conya per calmar l'ambient.