dimecres, de maig 16, 2007

Nunca Mais (títol proposat per part de la plantilla)

El Girvisa també va caure. Tot i jugar amb un home més (dos durant els primers minuts de partit), el Joga Bonito va tenir masses dificultats per sentenciar un partit importantíssim per seguir aspirant a tot en aquesta Lliga.

Una de les conclussions positives del partit va ser poguer comprovar que el futur de l'equip està assegurat. Divendres vam poguer veure en "acció" al fill d'en Josep, en Joan Payan, que ja apunta maneres amb la pilota. De gran, segur que serà un incordio per les defenses rivals. Ara, una mica despistat el nen, ja que no va veure el golàs de cap del seu pare. Quina decepció es va portar en Josep!!

Pel que fa al partit en sí, no va tenir massa història. La primera part domini total ja que jugàvem contra cinc jugadors. Tot i així, només vam poguer marcar 2 gols (Ranka i Xevi D), i quan va arribar el sisè home del Girvisa es va acabar el domini. A més, com és costum, ens van fotre el 2 a 1 a l'últim minut de la primera part. Tenim menys motivació que el Barça.

Segons en Xevi D, el seu gol va anar així: "Ja veig que no recordes la jugada... Te l'explicaré, en Josep Payan va veure de manera magistral la meva incorporació des de segona línea i em va fer una passada a l'estil Laudrup que em va deixar sol davant del porter i jo vaig ajustar la pilota al pal dret, que va fer impossible la parada del porter."

Cap comentari...

A la segona part vam canviar de porter. L'Ermità que havia fet una gran primera part va ser substituït per en Carles (encara lesionat) per tal de guanyar profunditat per les bandes. El primer xut a porta del Girvisa va acabar en GOL fantasma. Que penòs. Xut llunyà que para a mà canviada en Carles, toca al pal, li rebota a la cara i bota a la linea de gol. En Carles amb la seva rapidesa característica, es va afanayar per a que la pilota no entrés (i així va ser), però l'àrbitre des de mig de camp va veure que havia entrat. Quins collons!!

Sort que ens vam posar les piles i vam sentenciar el partit contra un Girvisa ja desfondat, amb gols d'en Litus (1r de la temporada, 8 mesos ha necessitat el nano!!!), l'Ermità i en Josep (de cap, no podia ser d'una altre manera. Llàstima que el seu fill no ho veiés).

Toti així el Girvisa podia haver marcat en unes quantes ocasions més que va aturar en Carles, i si l'àrbitre hagués pitat un clar penal que va cometre en Litus (sempre fa penals contra el Girvisa, que raro...).

L'1 x 1 patrocinat per Olives Güell, les més bones.

Carles: Correcte. Va donar seguretat a la porteria. N'hi haurà divendres que ve?
Ermità: Segur. Va fer aturades de mèrit a la primera part i va encarrilar la victòria a la segona.
Marc M: Defensiu. Es va sacrificar per l'equip ja que tothom anava a l'atac.
Xevi D: Extrem. Tot i jugar de lateral, va estar més temps en l'àrea rival que en la nostra.
Litus: Desvirgat. Es va estrenar i ja és tot un home. Enhorabona. Tots ens n'alegrem (o no).
Josep: Motivat. Volia ensenyar al seu fill de què era capaç.
Ivan: Amonestat. S'ha proposat quedar primer en alguna classificació i ho aconseguirà.
Xevi G: Dèbil. Aquesta setmana va "sucumbir" i no va poguer allargar més la seva promesa d'abstinència.
Ranka: Responsable. Davant la manca de davanters va assumir el lideratge ofensiu de l'equip.
Joan Payan: Talismà. Va tirar la pilota dins el camp un parell de cops per aturar el partit i perdre temps.