dijous, de maig 03, 2007

Falta punteria.

Resultat (1-1) arreglat in extremis gràcies a un penal hàbilment provocat per en Josep en els darrers minuts del partit.

Partit correcte el jugat divendres pel Joga Bonito on va tractar de tu a tu al líder de la Lliga. Només la manca de punteria dels seus davanters i els pals van impedir que els tres punts caiguessin del cantó blauvermell. Fet que s'agrava si es té en compte que el porter rival era un jugador de camp.

Només amb les baixes de l'Albert (Galícia) i d'en Bati (estressat) va començar un partit de domini altern en que el Joga arribava amb més perill a la porteria rival que no pas l'Spartak. Destacar la banqueta de luxe (o de vaques sagrades): Marc M, Xevi G i Carles M. Als pocs minuts de començar en Litus ja malbarataria una clara ocasió de gol, i tot per voler rematar la jugada amb una de les seves ja habituals i poc efectives "rabones". Seguidament, pocs minuts després, en Ranka fallaria la segona al aturar-li el porter un ú contra ú. Sense gaire esforç ja podíem haver anat 2-0.

En Carles ho acabaria d'arreglar al enviar un pilota al pal quan amb la seva rapidesa característica es va internar dins l'àrea rival. Poc més en una primera part en que les poques vegades que l'Spartak va arribar a porta, o les va tirar a fora o en Joan les va aturar amb encert.

A la segona part més de lo mateix: ocasions fallades (l'exclusiva la tenia en Carles), xuts al pal (en Carles també), arribades amb més perill de l'Spartak, penal comès per en Marc M que no va poguer parar en sec i es va emportar per davant al davanter rival i que l'àrbite no va pitar... Menció a part mereix el golàs que va fer en Xevi G i que el col.legiat va invalidar per un dubtós fora de joc. Quin estil!! Quina definició!! Per fi es noten els resultats de tantes classes de Capoeira!! Xevi, que bueno que vinitte!!!

En una sacada de banda sense massa perill en la qual l'Spartak va penjar la pilota a l'olla, en Joan va decidir agafar el seu famós caçapapallones i fer una de les seves clàssiques sortides. No va atrapar res i un davanter rival va rematar a plaer. En Josep, que havia anat a cobrir l'excursio del nostre porter hi va posar la mà fent una aturada de merit. Penalti i explusión!!!!!!! Doncs no, penal i tarja groga. Segons alguns (els de sempre) la pilota no entrava i el penal era del tot innecessari.

En millor home de l'Spartak i actual pitxitxi de Lliga tiraria el penal. El que no sabia era que sota els pals hi havia un fel.lí disposat a esmenar la seva errada en la sortida. I així va ser, l'spartakí va xutar a trencar i en Yassin la va poguer aturar però no blocar (ja seria l'òstia!!). Com que en Xevi D i en Litus no confiaven gaire en que en Joan l'aturés, no van seguir a un altre davanter rival el qual va afusellar a plaer al nostre porter. Resposta d'en Xevi: "encara gràcies que entrat a l'àrea que n'hi ha que ni això!!!" Perquè havíem d'entrar els demés si cap altre jugador havia anat a rematar?? Algun dia ens ho explicarà.

Tot semblava enfonsar-se un altre cop. Sort que un parell de jugades més tard en Carles (cansat ja de fallar gols) li va fer una assistència a en Josep que s'havia incorporat ja desesperàdament a l'atac, el qual molt viu, va veure que no arribaria a l'esfèrica en condicions (o per por a fallar) i es va deixar caure damunt del porter rival. L'àrbitre va picar. Penal.

Per un moment la família de mussols que ja han repoblat els pins de Palau començaven a fer les maletes. Tiraria el penal en Josep i es treuria l'espina clavada dels Quarts de final? Doncs No. "M'enxampareu una vegada, més no" va pensar en Josep. En Carles tornaria a agafar la responsabilitat i un cop més no fallaria. Dos vegades el va haver de tirar. Com que l'Ivan està emprenyat amb en Carles perquè no li deixa tirar faltes, ni còrners, ni penals... va entrar a l'àrea abans de temps per invalidar el tir del pitxitxi del Joga Bonito. Així ho va veure l'àrbitre i va fer repetir el penal. L'Ivan es debia pensar que en Carles no voldria repetir i així poguer-lo tirar ell. Doncs no. El segon també va anar cap dins.

1 a 1 final que encara podria haver estat modificat pels dos equips en el temps de descompte.

L'1 x1 patrocinat per Dietes Danés: les més efectives.

Joan: Segur. Globalment correcte. Va subsanar el seu error en la sortida aturant el penal.
Litus: Adornat. Peca en excés de les jugades de fantasia o lo que siguin...
Josep: Astut. Es un gat vell. Va treure petroli d'on no n'hi havia. Va acabar el partit amb el cos "magullat" degut al "piscinasso".
Xevi D: Despistat. Una badada al penal en contra va permetre a un davanter rival afusellar en Joan. Ell (com sempre) diu que no és culpa seva sinó d'en Litus. Vaja dos!!
Marc M: "Tardon". El fet d'arribar tard a la convocatòria li va costar la titularitat.
Marc G: Nerviós. Com que tenia la seva penya a les grades això el va pressionar en excés i no li va permetre estar al nivell d'altres partits.
Ivan: Carter. Es desenvolupa millor repartint mails els divendres que no pas assistències de gol.
Carles: Escopeta de fira. Falla més que...
Xevi G: Revulsiu. Va definir amb un moviment típic de Capoeira.
Ranka: Sense sort. Continua negat de cara a porta.