dilluns, de març 26, 2007

L'hora de la veritat.

Ja no valen excuses ni més errors. Ara és quan el Joga Bonito haurà de demostrar de què està fet. Si és només una colla d'arreplegats i ex-futbolistes o una màquina de fer futbol com va demostrar en algunes fases de la primera volta. Lluitant contra els millors de la Lliga. De tu a tu. Ningú ens regalarà res i només s'aconseguiran resultats amb el suor de TOTS!!


Es per això que ara més que mai serà important el companyerisme i que l'equip sigui una pinya i no com fins ara, que cadascú anava a la seva i se'n fotia del veí. Serà capaç en Litus de jugar i pensar per l'equip? Gran part de les nostres aspiracions pasen per aquí. Les seves ja llunyanes sortides de mare van portar massa mal rotllo a un equip que va estar apunt d'explotar.


Com arribarà de forma l'equip? Aquesta és una de les grans preocupacions de l'afició. Fa més por que una pedregada. A alguns se'ls ha vist bastant passats en els partits de preparació i d'altres ni hi han anat. Estarà al 100% en Bati? Han recuperat la linea ideal en Marc M i en Xevi D? Ha deixat de jugar a esquaix en Joan i per tant deixar de carregar el seu malmès taló d'Aquil.les? Aguantarà l'equip dos partits en quatre dies?


Ha encertat el secretari tècnic no fent cap fitxatge per suplir l'important baixa de l'Albert i donant un vot de confiança a la resta de jugadors de l'equip? Alguns ja ho posen en dubte i inclús han ofert jugadors.


D'aquí a divendres algú haurà pogut localitzar a l'ermità, incomunicat un cop més per les recents nevades? Esperem que sí. Sinó, qui coi correrà en aquest equip. L'Ivan i en Carles?? També preguem que el fill d'en Josep dormi bé la nit de Dijous i no li faci mal la panxa, sinó ja en sabem un que no vindrà...


Un altre dels dubtes serà si en Ranka arribarà a temp per jugar. Motius publicitaris (és l'home de moda desde que va ser votat com la revelació de la Lliga) li poden impedir ser divendres amb l'equip.


Per cert, s'agrairà si algú pot informar si les academies de dança fans classes de Capoeira o Ioga els divendres, així com si la gent té programades gaires reunions d'escala per aquests dies.


I per últim, ja se que és molt difícil, demanar-vos la vostra col.laboració per contestar a la següent enquesta: Si fòssiu l'entrenador del Joga Bonito, quina alineació titul.lar faríeu pel partit de divendres? Els més votats seran els titul.lars. Deixeu les vostres respostes en un comentari aquí o les envieu per mail. Divendres al matí és publicarà l'equip guanyador.


Divendres 30 partit contra l'Atl. Minivolt a les 21h.