dijous, de març 29, 2007

Ja tenim equip!!!


Quina setmana. Em sembla que això de jugar els divendres ha estat un error. Tenim masses dies per rajar. Abans, jugavem el dilluns i ràrament la polèmica passava de dimecres. Ara jugarem els divendres, dissabte o diumenge crònica del partit i de l'excursió, dilluns comentaris (amb la tornada a la feina és quan la gent s'anima), dimarts rajades dels comentaris, dimecres prèvia del partit seguent, dijous dia de reflexió i l'endemà a tornar-hi!! Uff, el blog treurà fum (o els mails).

Pel que fa a la enquesta varies coses:

- Només 6 jugadors hi han participat. Bati i Litus, tan difícil és? Si heu passat més temps contestant mails del que hauríeu perdut en fer l'alineació.

- Algun jugador encara no es coneix els noms dels companys. Que trist. Qui cony és en Carles G??

- Les votacions han quedat una mica desvirtuades al conèixer l'alta de l'Albert massa tard. El més segur és que hagués sortit escollit per al set titular. Des d'aquí donem gràcies a en Huelamo, artífex d'aquesta ràpida recuperació. Tot un geni.

- Per escollir als titulars s'ha agafat als jugadors que tenien més vots (que eren sis amb el descarte d'en Joan per problemes físics) i pel setè s'ha hagut d'escollir entre en Xevi D, l'Ermità i l'Ivan que eren els que tenien 3 vots. Si s'haguessin valorat només criteris estrictament morals, en Marc M podia retrasar la seva posició i posar l'Ivan al mig (el noi s'ho mereix). Ara, tàcticament, era millor decidir entre en Xevi i L'Ermità. Degut a que es juga contra el seu ex-equip i que deu tenir la motivació pels núvols, s'ha triat en Xevi (sinó no l'hagués triat ni de conya). Com ens deia l'Ivan, l'Ermità pot ser una bona arma sortint de la banqueta.
- Enhorabona a en Marc M que ha estat triat per tots els votants.

- Entre parèntesi el número de votacions que ha rebut cadascú.

Gràcies a tots pels vostres mails. La setmana no seria el mateix sense les vostres parides.

Resultats 1a Jornada Xampions: