dijous, de març 08, 2007

Els inicis.


Pels amants de la nostalgia i per a tots aquells que us pregunteu com collons es va coneixer un grup de gent tant diferent i rara com la que forma el Joga Bonito, aquí teniu els inicis. Surt a la llum la primera foto en que 4 del actuals integrants de l'equip van jugar junts per primer cop en la temporada 1984/85:

Ranka (porter i amb la samarreta de l'Artola. Que desaprofitat que estava en aquella època!!!), Xevi D (fixeu-vos que prim!! Era tot força en aquells temps i jugava de migcampista. Actualment tots sabeu com ha endarrerit la seva posició), Carles M (concentrat, com sempre. Ja golejava) i en Marc M (tot i tenir bastants anys menys que nosaltres ja se'l va pujar al primer equip. Prometia i per això se'l va fitxar).

Mireu si fa anys, que el cap de futbol que es veu a la foto ja no existeix. Actualment és un pàrking a Palamós.

Més tard arreplegaríem en Litus quan en Danés i jo jugàvem al Celrà i més tard al Salt, on també ens trovaríem amb el Kabró d'en Xitu (petit budha). Aquest últim no fitxaria fins més tard al descobrir que és cosí d'en Ranka i el vam poguer nacionalitzar. Com poden ser familia aquests dos?? Misteris de la genètica.



Per últim una altre foto històrica. La de l'invencible Centre Comptable que es passejava per les Lligues de Futbol Sala d'Estiu (passejar en el sentit de guanyar-ho tot, no com ara). Com podeu comprovar, en Ranka ja no volia ser porter i es va haver de fitxar un nano d'un equip rival que golejàvem sovint. Com que en aquella època no ens arrivaven gaire a porta no importava la calitat del porter.


Resultats de la Macroenquesta:

Primer de tot donar les gràcies per la rapidesa en que heu votat. OJalà sempre fos així. Només ha faltat la votació d'un integrant de la plantilla degut a que si votava perdia el seu lloc de treball.

Jugador Revelació:

Ranka: 5 vots. Ha arrassat. Jo sempre havia mantingut que el Futbol 7 era un esport ideal per ell. Personalment el seu rendiemnt no em sorprèn. Sí es troba a faltar que la lïi com feia abans. Temps al temps.

Jugador que ha rendit per sota de les seves possibilitats:

Danés: 3 vots. S'ha confirmat l'evidència. Fins hi tot ell mateix ho reconeix. Tots desitgem poguer tornar a veure aviat aquell home incansable que recuparava pilotes al mig del camp.

Jugador més decissiu:

Carles M: 4 vots. No podia ser un altre. Seguit d'aprop per en Joan.

Jugador Reforç:

Xitu: 3 vots. Es el jugador preferit per reforçar l'equip de cares a l'any vinent. Sincerament, després del despreci que ens va fer aquest estiu, no crec que es mereixi vestir la samarreta del Joga Bonito. La decisició la té el poble.

Jugador al que se li ha de donar la Baixa:

Segurament els affairs Puigcerdà i Oxford li han passat factura i hi ha gent dins el vestidor que no perdona. En Litus és el jugador escollit. Haurà de demostrar un canvi d'actitud en el que queda temporada si vol renovar l'any que ve.