dimarts, de febrer 19, 2008

Estadístiques

Aquí teniu l'actualització de les estadístiques a falta d'un partit per a que acabi la primera lligueta. Bati, si-us-plau, deixa de col.lapsar-me la bústia de correu demanant la classificació del Pixitxi!!!!!



Sembla que definitivament el Bati serà el golejador trencant d'aquesta manera l'hegemonia d'en Carles. Més d'un se'n alegra. Per la part baixa, el coagul condemna en Marc M a l'última posició. No és excusa.
Un últim apunt, segueix la profecia Danés. Fins l'Abril (com a mínim), res de res.





La derrota contra els Guantánamo ha costat cara a en Joan. Si rep un gol o més a l'últim partit, el Zamora serà per en Josep. Voto per a que en Josep jugi de lliure.


Tot apunta a que hi haurà empat al capdavant de la classificació. L'enèssima lesió de l'Albert el pot catapultar un cop més al primer lloc.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bones, com a únic i fidel seguidor del Joga Bonito comentar algunes coses que estic veient i no m'agraden:

1- La plaga de lesions que afecten mitja plantilla fruit d'una mala pretemporada i d'uns serveis mèdics deficients.
2- La nul.la capacitat del secretari tècnic per trobar sol-lucions en el mercat i només esperar el retorn d'un Litus passat de pes. Molts s'enrecorden com va fer fora el gran Costa.
3-La manca d'implicació dels jugadors en el projecte, per exemple, 50 km caminant el cap de setmana abans del partit, curses per les montanyes, cotxes d'amics que es paren.....i rumors d'alguna falsa lesió per borrar-se de l'equip.

Si els que manen en aquest club no s'hi posen en serio aixó fa tota la pinta d'enfonsar-se com el Titanic.

Una cordial salutació i força Joga.