divendres, de febrer 01, 2008

Estadístiques actualitzades.

Després d'algunes setmanes sense, aquí les teniu. Ja se que els malpensats de sempre diran que he esperat a fer 3 gols per publicar-les... però en fi, què hi farem. Recordo a aquests, que desde fa mesos tenen permisos per poguer publicar el que els doni la gana i no l'utilitzen.




Desde que els diumenges al matí se'n va a còrrer, en Bati està intractable. Sort que va faltar a l'últim partit i en Carles ha pogut recuperar terreny. Per darrera, en Marc es destaca amb el pitjor promitg de llarg. Es fan els matexos gols els equips rivals en pròpia porta que ell solet. Per cert, està de baixa. Entre ell i l'Albert no en fem un.




Aquí les coses es van posant al seu lloc. En Joan segueix apropant-se a la seva mitja normal (encaixar un mínim de 2 gols per partit). En Josep, si manté la mitja, té moltes opcions de ser el Zamora. S'admeten apostes.





Per poc no tenim ja l'Ivan com a líder de la "seva" classificació. L'última tangana de dimarts no va acabar amb vermella de miracle. Que injust!! Se la mereixia per follonero.




Al piscinero de l'equip li ha sortit competència. Un discutit penal en els darrers minuts de l'últim partit, fa entrar a en Carles en la lluita per la 1a posició.





I per últim la que més us agrada. Sembla que aquest any seguiran els mateixos disputant el trist honor de ser el que perd més calers. Semblava que en Bati portava una bona ratxa, però ha recaigut. L'Albert es va trencar dimarts passat i sembla que n'hi ha per dies. En Josep es nou en aquests llocs privilegiats, però les seves aspiracions en altres esports el poden condemnar. I per últim el sorprenent líder: l'ermità. La criança de porcs i la futura paternitat estan crucifixant aquest home.

Igual d'estrany és veure en Xevi sense cap falta. S'ha comprat una casa i ja no té reunions d'escala? S'investigarà.