dimecres, de novembre 21, 2007

Sense rival.

Tot i la "pajara" del final de la primera part, el Joga Bonito arrassa l'R2B2 per un clar 11-3. Degut al catxondeo dels canvis fets a la primera part (perfectament realitzats segons algú), es va passar d'un 3 a 0 al quart d'hora a un 3 a 2 a la mitja part.

Va ser en el descans on es va reviure aquell ambient de crispació, que semblava erradicat desde la temporada passada. Uns que si els canvis mal fets, l'altre que si no s'hi posa el peu, el de més enllà que si la culpa és del que diu que els canvis estan mal fets, l'ex-MVP emprenyat perquè es pensa que hi ha una conspiració per a que no gunayi el Zamora... En fi, tothom a la seva bola.

Sort que el nivell del rival era bastant fluix i no hi va haver color a la segona part. Un parcial de 8 a 1 sentenciaria un matx sense més història que el retorn de les discusions i "malrollos" a l'equip. Sort que vam anar a sopar abans...

Com a notes destacades, va marcar tothom menys l'Ermità i en Joan. Sí, sí, en Marc M va marcar!!! I en Bati va venir!!! I va fer un Hat-Trick!!!! En Josep va fer un penal dels seus!!! I en Ranka va rebre una tarja després de més d'un any d'abstinència!!!!

Tela.

L' 1x1 patrocinat pel Pa Polar del Suca

Joan: Batut. Masses lloances per algú que no està acostumat a digerir-les. Es pensave que era imbatible i n'hi van fotre tres.
Josep: Superat. Físicament no està al seu millor moment i això es nota en defensa, entrant a destemps i fent penals dels seus.
Ermità: Absent. No se'l va notar massa. Te le cap en un altre lloc desde l'anunci de l'embaràs.
Marc M: Golejador. Tot i les seves pessimistes premonicions de que aquest any no marcaria, el gol no ha tardat massa a arribar.
Xevi: S.C. Sense Comentaris. A partir d'avui, el cronista es nega a qualificar a aquest jugador.
Albert: Sobrat. Es l'home més en forma físicament de l'equip com gairebé sempre.
Ivan: Irregular. Millora en el joc i les assitències però empitjora en els mails. Ens agradaves més abans Ivan!!!
Carles: Generós. Tot i la picabaralla dialèctica amb en Xevi, no li va guardar rencor i el va assistir per a que pogués marcar un golet i no es queixés encara més.
Ranka: Amonestat. Ja durava massa. Esperem que a partir d'ara no s'hagi destapat la caixa dels trons.
Ricky: Crescut. Cada cop té més confiança en sí mateix i ja s'ha integrat definitivament (als sopars vull dir). Que n'aprenguin alguns.
Bati: Complidor. Va assitir al sopar, al partit i va mullar tres vegades (al camp). Que duri!!!

La borsa del Joga Bonito:

Pugen:

- Els gols a favor. Ja som l'equip més golejador del grup i probablement del torneig. 28 gols en cinc partits.