dilluns, de novembre 12, 2007

Cop de líder.

El Joga guanya per 3 -1 al Guantànamo i cosolida d'aquesta manera el seu lideratge al grup taronja. El partit però ja va començar amb l'ambient una mica mica enrarit, ja que en Xevi va fer confondre a tots els integrants de l'equip al assegurar en un mail que el partit era a les 21h, quan el delegat de l'equip havia informat que era a les 22h.

Com a mínim va servir per fer un macro-sopar al Suca amb tots els integrants disponibles del JB, en el que en Joan va destacar amb el seu entrepà de pa polar i la ratafia de turno. Amb aquest panorama, ja ens imaginàvem que tornaria agafar la guitarra. Res més lluny de la realitat.

El partit en sí va ser disputat amb molt de respecte entre els dos únics equips imbatuts del grup i sense masses ocasions de perill, ni jugades absurdes que destarcar.

Els gols els van marcar en Carles, en Ricky i l'Albert (sí sí!! aquest any ja ha marcat i només portem 4 partits!!!). En el gol d'aquest últim caldria destacar que en Ranka va ser ignorat per l'Albert en un clar 2 contra 1 davant el porter. En Ranka no oblida facilment...

A les acaballes del partit amb tot ja decidit, el Guantànamo marcaria el seu gol que si més no serviria per no haver d'aguantar en Joan, que encara es trobava sota l'influència de la Ratafia.

L' 1x1
patrocinat per La penya de la Ratafia.

Joan
: Zamora. Sorprenentment segueix amb una bona linea d'actuacions sota els pals, els quals el continuen ajudant.
Marc: Costipat. Un procés gripal el va deixar fora de combat. Tot i així va asistir al partit per a no pujar posicions a la classificació de calers perduts.
Xevi: Confús. No tenia clar ni l'hora del partit i a més es va deixar les botes a casa. N'hi van haver dos que es van apostar un cafè a que si anava a casa a buscar-les no tornaria a jugar.
Josep: Tip. Va dir que demaria algo lleuger al Suca i li va portar un entrepà de pernil salat de tres pams que li va passar factura. Només feia rots al partit.
Ermità: Generós. Va convidar al beure a tots els assistents al Suca en motiu del seu embaràs. Tot un detall.
Ivan: Constant. Segueix en una bona linea de joc assistint als companys amb passades de gol.
Albert: Penúltim. Amb el seu gol ja només queda en Marc M per estrenar-se a la taula de golejadors. Serà aquest any?
Carles: Obrellaunes. Va obrir el camí de la victòria marcant el primer gol quan el partit estava trabat.
Ricky: Enratxat. Va fabricar el primer gol i va marcar el segon. Partit a partit s'està guanyant el respecte de tots els integrant de l'equip menys d'un.
Ranka: Apagat. Segueix sense sort de cara a porta i la resta de companys ja no li passen quan està de palomero.

Absents: Bati per motius laborals.

La Borsa, al ser cap de setmana, no ha cotitzat.

Proper partit: Dimarts a les 22h contra R2B2.