dijous, d’abril 12, 2007

Tornen les estadístiques!!

Bueno, bueno... han tardat però ja les teniu aquí. Estadístiques actualitzades. Respecte al partit de demà de moment es juga. Serà difícil que es suspengui ja que jugarem al camp de gespa artificial. Aneu-hi igualment ja que demà hi hauran forces baixes: Josep (anirà a presenciar la deblacle de l'Akasvayu), Albert (curset a BCN), Joan (desaparecido en combate) i Litus i Xevi són dubte degut a un curset de vins a la Rioja. Quins grans bebedors!!!














Pocs canvis en aquest apartat. En Carles es confirma una setmana més al capdavant i en Xevi D i en Marc M es col.loquen al grup capdavanter. La gran incògnita serà saber quin jugador marcarà l'últim?? En Litus i l'Albert tenen la paraula...













Aquí ja es veu diferent. La lluita per la primera plaça promet. En "Gravessen Payan" s'ha vist sorprès pel bronques de l'Ivan. Ermità, benvingut al club!!




















Sense gaires canvis, en Xevi G segueix com a líder i pel que sembla aquesta setmana encara ho serà més.










Segurament per culpa d'aquesta classificació no vam tenir porter la setmana passada. Al fallar en Joan en Ranka no s'hi debia volguer posar per por a desfer l'empat al capdavant. Xevi tranquil, encara tens opcions. Si no, al temps.








En Bati ja no està sol tot i que encara gaudeix d'un còmode avantatge.